Azizinannesi2 Deletedmom_7156 Bence yap çünkü ne olur ne olmaz agirlasinca yapamazsın b n son haftamda iyice agirlastim evin işi gözümde büyümüştü iyiki o haftalarda yıkama isim yoktu yoksa yapazmadim
Pcan Deletedmom_7156 32 de çantamı hazırladım ama eksikler vardı 36 da tamamalandı. 36.hafta da da evimi temizlettim.
Mehtap_93 Deletedmom_7156 30. Haftadaym ev temizlğni yaptım bitti tadilat vardı çünkü. Bebeğn elbiseleri hazır ütüledm astm beşiği falan tamam sadece benim hastane çantam kaldı
Azizinannesi2 Deletedmom_7156 ben ağır ağır anca yapmıştım 😂😂 sürekli temizlikle geçmişti hatırlarsan 😂😂
Elifinannesii_ haftada evin kış temizliğimi yaptım. 29. Haftada bebeğimin kıyafetlerini yıkadım yerine yerleştirdim şuan 33 haftalığız. Hastane çantam hazır bir kaç eksik var oda hallolur İyikide erken hazırlamışım erken doğum riskim başladı. Açılmam var , 40 olan rahim ağzı uzunluğum 22 olmuş sancım çıkıyor nstde. Bebek dönmüş. İstesem de yapamazmışım hayatın bize neler getireceği hiç belli olmuyor ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi
BesteKc Elifinannesii_ ben şu an 24 teyim 28 de yıkamaya başlayıp kenara koyayım mı yani ne dersiniz of kafam çok karılık cahilim bu konuda soracak kimsem de yok maalesef
Eymen72 Deletedmom_7156 30 haftalikken hazırladım çantayı. Ev temizliği hergun yapıyorum biriktirmedim öyle
yigiterenc Deletedmom_7156 28.haftadayim ben de ama şimdiden çatı ağrım cok fazla evde hiçbir iş yapamıyorum. Son haftalarda temizlik yapanlara hayran kaldım valla.
Rabiserkan Deletedmom_7156 30. Haftadayım bugun kıyafetlerini ütüledim çantamı hazırladım 34 gibi temizliğe baslarım ☺️
Poyrazin_annesi Kızlar bende henuz 24 haftalıgım ıfak tefek temızlık yapyrm ama camlarımı sılemıyrm oyuzden eve bı yardımcı cagırmak ıstyrm cam sılmek ıcın nasıl bulabılırm fikriniz var mı
Kbra240 Deletedmom_7156 34 haftalık oldum Aralık sonu gibi dogum 2 günde bir baya temizliyorum evi sonra yine aynı 2 kişi yaşamamiza rağmen 🤦♀️
sumeyraballl Deletedmom_7156 33+3 üm bugün hazırladım çantamı evim dağılmıyor ama toz oluyor cadde kenarı oturduğm için hergün evi havalandırıyorm dolaplarım temiz hergün de üstünden geçiyorm birtek camlarım silinicek ona da karnım izin vermiyor bıraktım çok kirli değil ama işte bir kere dha üstünden geçilse fena olmaz