bebek- Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim 2. bebeğim daha hiç birşey almadım erken olduğunu düşünüyorum cinsiyette belli olmayınca malüm.Siz bu haftalarda ne almıştınız
Busra2013 bebek- 24+1 haftakigim kizim olck 2 bavul elbise aldim😂suan bavuldalar oda kurmicm cunki ev degistirme olssiligimiz var dogumdan Sonra ssdece pesik ve elbiseler ixin dolap lazim onuds 30 haftads alacam Insallah bide bebek bezi vs ole ivir zivirlsf alcm
Happy_001 bebek- yanı yanlıs anlama ama biraz ele avuca gelsın cinsiyet falan ogren cok cok erken ben ozman hamıle oldugumu daha bilmiyor dum bile ve 32 de basladım alısversıse ılk gebelıgım
poncikveannesii bebek- ben cinsiyeti 12.haftda öğrendim sadece unisex iki takım beşli aldım cinsiyet öğrendkten sonra indirim gördkçe aldım 20 deyim büyük eşyalar kaldı sadece fiyatlar belli zaten cinsiyet belli olunca indirim gördkçe alın bence
Aysegul9371 bebek- ne o haftasi bacım 30 a geldim daha yeni kıyafet aldım ilk bebeğim hiç bseyimde yok üstelik 😀
Yektasmom bebek- 7. Aya kadar bir şey almadım ben sonra bi kaç hafta içerisinde parça parça tamamladık
Glser bebek- hiç bsy 20 den sonra aldım ama 14. Haftada ilk 2. Elden çok makul temiz bir beşik bulmuştum kaçırmak istemedim onu almistim
Ozlem2904 bebek- ben 13.haftada basladim ilk, beyaz zibinlar aldim uzun ve kisa kollu 0-3 ay ve 3-6ay. Beyaz ve sari renk bebek battaniyelri, bebek havlusu, bordo ve sarili grili muslin battaniyeler almistim.
bebek- ilk bebegimdede son aylar yapmıştım şimdide bazen sayfada görüyorm baya eşya aldım diye dedim acaba bende mi anormallik var :) ama yalnız degilmişim :)
asenacicek bebek- ben kıyafet alarak başlamıştım hem heves ettiğim için hemde motive oluyordum. Zaten minicik kıyafetleri var yani alınca çok yerde kaplamıyor🙈 Unisex şeyleri seviyorum şu an 28 haftalık ama yine unisex şeyler alıyorumm. Sende beyaz zıbınlardan alabilirsin indirim geldikçe.