Seydasntrk bi önceki hamileliğimde, sürekli erkek bebek görüyordum ve sürekli bi sıkıntı olduğunu da görüyordum doğuruyordum doktorlar diyordu engeli var, sonra oğlumu rüyamda gördüm kalbinin durduğunu bilmiyordum ama, rüyamda onu çok güvendiğim birine teslim ettiğimi gördüm, sonra rüyamda dedim Allahım sana şükürler olsun ki kokusunu gülüşünü görmedim , gözleri kapalıydı çok güzel bir bebekti , onu emanet verdiğim için çok mutluydum sonra odama geldim beşiğin içi boştu bebeğim yoktu ama çok mutluydum rüyamda, ve bebek beni zehirleyecek duruma gelmiştim , bizim ilçe mezarlığımıx vardı eşime dedim ki ben oraya gidecem vw orda öleceğimi biliyordum bi tehlike beni bekliyordu , sonra o tehlikenin altında Kayınvalidem kuran okuyordu , eşime gidecem dedim eşim bana bağırıyordu ve gitmedim , bunlar hepsi rüya , uyandığım gibi eşime kızdım dedim gerçekte zaten hep kızıyorsun bana rüyalarıma bile girdin ve o gün hep baygınlık geçirdim hastaneye gittik uyandığım gibi ve doktor kalp atışlarını duymadı 2 haftadır ölmüş dedi karnında dünyam başıma yıkılmıştı, ve o an rüyalarıma anlam verebildim , çok şükür yine hamileyim Rabbim yine nasip etti, erkek gördüm bi kere rüyamda , ama daha belli değil 11 haftalığım inşallah Rabbim gönlümdekini bana nasip eder yine oğlum olsun istiyorum 🥰🥰🥰