Seydasntrk Rüyamda sürekli erkek bebek görüyorum cinsiyetini öğrenmedim daha rüyasında erkek bebek gören varsa cinsiyeti ne oldu ☺️
Birmelekbiranne Seydasntrk Ben kız olacağına hiç ihtimal vermiyordum çünkü eşim tarafında yok 🤷🏻♀️ Ama rüyamda kız bebek gördüm kızım oluyor ☺️🥰
asyaebrar Seydasntrk Çok kız istememe rağmen rüyamda erkek bebek gördüm yatağıma mavi battaniye ve kıyafet bırakmıştı biri öyle uyandım ve 2-3 hafta sonrasında erkek olacağını öğrendik bebeğimizin ☺️
sumeyraballl Seydasntrk 2 erkek 1 kız gördm hatta kız bile değil kız kıyafeti hediye veriyodu annem kızım oluyor ben inanmıyorm çıkanlra da tamamen tesadüf bence
Selin12- Seydasntrk canım ben ilk kızımda kiz bebek görmüştüm ikinci kızımda rüyamda kuranı kerim üzerinde ecrin yazılı bir kağıt görmüştüm ve ikiside çıktı şimdi ruyamda erkek bebek gördüm kizim olacak diğer gördüklerim doğru çıktı
Aslylmz Valla olabilirde olmayabilirde ben kız görmüştüm doğmus emziriyordum falan ama erkek bekliyoruz ☺️ Saglıkla gelsin canım☺️
Tazeanne0134 Seydasntrk valla canım benim içimden kız geçiyordu ama 3 kere rüyamda erkek bebek gördüm ve şuan 22 aylık oldu 😊