MomBse Emlyjams bende çok var yaaa midem almıyor yiyemiyorum bebeğim gelişemiycek diye de korkuyorum ama geçen haftalarda çok iyiydim bir iki haftadan fazladır bu haldeyim öğünlerim düştü ara öğünler tamamen yok oldu düzelir inşaAllah😒
Kubra41 Emlyjams Valla sıcaktan mı yoksa Doğuma fazla kalmadığı için mi bilmiyorum ama bende de bir haftadr var ben bile şaşırıyorum ki aşırı derecede yiyen biriydim
Cemrelif Emlyjams var. Herşey ağzımda çoğalıyor. Miğdem hiç bir şeyi almıyor. Soğuk meyveyi daha rahat tüketiyorum gerisi zar zor.
istanbulluanne Muhammedamine 😂 bende de yok valla hatta bu hafta 3 kilo birdn almışım kendimi tebrik etmeliyim 😌
Muhammedamine istanbulluanne yemek yerken çok terliyorum bunalıyorum ama asla vazgeçemiyorum 😂😂 acıma ölürüm ben
istanbulluanne Muhammedamine Simdi sofradan kalktm yemegin yarisinda kalktm pervaneyi taktim devam ettm 😂 bende yemezsem ölürüm valla sabahlari kalkiyorum yiyip tekrar uyuyorm kalkınca bidaha kahvalti yapıyorum bu gidisle 120 kilo doğuma gircem 😕
Muhammedamine istanbulluanne aynı ben aynı 😂 bende bide şey var sabah namazı zamanında iki tane dln çikolata götürürüm yatakta aklıma gelir kalkar bidaha yerim süt içerim millet çişe ben buzdolabına 🤷♀️ 200 olsun ne yazar sağ salim doğurayım ben çikolata yerken koşucam 🙋🏻♀️
YagizAsyaMom Sadece ana öğünleeümi yiyorum 2 öğün 1 haftadır öğle yemeyi yemeye zorluyorum kendimi ama. İçi. Almıyor ne yapacağız bilmiyorum 🤦♀️
AnneyimHamileyim Emlyjams Aynen sıcaktan bişey yiyesim gelmiyor bide mide yanması çok yaşıyorum ne yesem direk midem yanıyor 😏🙄
AycanUzun Emlyjams bende pek yiyemiyorum yoruluyorum hemen fenalık geliyo doktorum zorlama kendini 1 2 saat arayla ye deri bendr öyle yapıyorum