Deryanur Kizlar artik yavas yavas aldiklarimi yikayip utulemeye baslaycagim ama sabun tozu ile yika diyen cok oluyor sizler eldemi yıkadiniz yoksa makinayami attiniz sonucta cekmez dedigimiz seyler bazen kumasi cekip dahada kuculebiliyor zaten kiyafetler kucuk 😊 ve yeni dogan bebeginize bebe yagi sampuan sabun pisik kremi hangi marka aldiniz dalin mi sebamed mi kullananlar memnun mu.acaba bu iki markayi
Mervclk Deryanur deterjan unibaby kullanıyorum makinede yıkıyorum hep bi çekme olmadı kıyafetlerde şampuan mustela alacaktim burda bulamadim sebamed aldım memnunum ikisinden de pişik kremi sudocremle bepanthol kullanıyorum
Kubra41 Deryanur Canm ben sabun tozu aldm dalan roxy tavsiye üzerine onunla makinde yıkadm ve memnun kaldm kokusu falanda hoşuma gitti düşük derecede yıkadm çekme falan olmadı şükür
cimennbayann Deryanur ben dalan roxy sabun tozu kullanıyorum memnunum gayet 40 derecede yıkıyorum 4 aylık kızım var hayırlı doğumlar olsun sizede inşallah 😊
Maya1903 Deryanur canım ben unibaby sıvı deterjanla yıkadım herşeyini mustela aldım şampuan olayın vs. Pişik kremi sudocrem aldım
Dygtlg Deryanur baby me sabun toz ile yıkadım bende çok beğendim. Kokusuz . Çamaşırlar yumuşacık oldu. Tozkalıntısı kalmadı
ozgeya Deryanur deterjan olarak Dalan Roxy aldım,makinada 30 derecede 30 dakikalık programda yıkadım. Şampuan,pişik kremi vs olarak da Mustela aldım.
Zeynepreyyan Toz deterjanlar kıyafet üzerinde toz bırakıyor az da kullansan ben sıvı deterjan kullanıyorum . Ariel bebek güzel