Merveonay Sedaaaa2 37. Haftadan sonra çatı muayenesi yapıyorlar o zaman belli oluyor ama olabildiğince geç yapıyorlar çünkü doğumu tetikliyor canım
Sedaaaa2 ezojuk ha çatı muayenesinde mi ögreniliyo yani çatı muayenesi açıklık olup olmadıgına bakmak için degil mi
ezojuk Sedaaaa2 acıklık muayenesi farklı biraz daha can acıtı benım catı muayenem hic hisetmemistim ama suan 2 cm acıklıgım war nisanım geldi ama yetersiz bekliyorum evde sancıları
izmirlitazeanne Sedaaaa2 evet. Hem çatı kontrolü hemde açıklık var mı yön mü diye bakıyorlar. Bazen çatısı dar olana direkt sezaryen öneriyorlar. Herşey ona bağlı yani :) tansiyon vs bi problem yoksa tabi
Merveonay Sedaaaa2 Hem ona bakıyor hem kenar kemiklerine aradaki boşluğa bakıyorlar doğumda yeteri açıklık olur mu diye canım ordan anlıyorlar
Sedaaaa2 izmirlitazeanne peki nst neden 34 36 bakılıyor valla merak edıyorum 😂ilk gebelik doktoruda baymak istemıyorum sora sora
tby Bana da çatı muayenesi yapacaktı ama bebek dönmediği için doğum kanalına girmediği için yapmadı.Sezaryen için gün verecek🙈