asdfg3 Ikiki test sonucum çıkmış ama e nabizda degerler gözükmüyor, sadece doktorumuz mu görebiliyor bu sonuçları
Mikmikbuk asdfg3 e nabıza 2 tane değerleri ekliyolar ama o da bi işe yaramıyor. O değerler + usg sonuçları + yaşınız vs bi raporu oluyo onun. Oran orda yazıyor sadece doktor veriyor.
asdfg3 Ebruuuusalman bende sizinle konustugum postu aradim bulamadim🤭 19 unda cikicak demislerdi 15inde en nabiza düşmüş sizde kontrol edin surekli ciktigi zaman beklemeden gidersiniz ☺
Ebruuuusalman asdfg3 kızz ben paylasim yapanin sen oldugunu fsrketmemisim.bak smdi yazinca sen oldugunu gördüm😁
Ebruuuusalman asdfg3 cinsiyet tahmininde bulunmudtu ya yarin solermi net sana kiz bana sonuclari almaya gelirken cinsiyetede bakariz dedi icim heycan doldu ben 16da ogrenirim saniodum cok heycan basti😁
asdfg3 Ebruuuusalman evet haftaya pozisyon olursa netlestiririz demisti 13 haftaligim bakalim öğrenicez insallah☺☺
Ebruuuusalman asdfg3 hadi insallah saglikli guzel haberlerle veraber cinsiyetinide ogrenirsin insallah cnm allah gonlune göre versin 🤲💜
Ebruuuusalman asdfg3 naptin canim gittinmi doktora nasik sonuclarin insallah sagliklo haberlerini alirsin
asdfg3 Ebruuuusalman sonuclarimiz normal cikti bi sıkıntı yok cok şükür ama uyandiramadigimiz icin cinsiyeti göremedik 🤭sizde umarim güzel sonuclar alırsınız
Ebruuuusalman asdfg3 cok sevindim canim insallah canim insallah hadi ya ay bizde persembe gunu cinsiyetide bakcaktik insallah bizimki uyumaz😁