Merveilgaz Merhaba kizlar. Nedense ilk hamilelik doneminde anneler sabirsiz oluyor biraz. Esasen karnim ne zaman belirginlesir felan. Peki sizin karniniz ilk ne zaman belirgin olmaya basladi?
tatliayminaninannesi Merveilgaz 33.haftada azcık belli olmuştu😅😅 doğurmaya giderken kimse inanmıyordu benim karnımdan bebek çıkacağına🤣🤣 doğdu da inandı millet şükür 😂
Mrv1007 Merveilgaz 22. Haftamdayım özellikle oversize bir şey giyersem asla kimse anlamıyor hamile olduğumu, dar bir şey giyersem de hamile gibi değil de azcık göbekli biri gibi duruyorum 🤣
aysenurtc Merveilgaz benim 30 dan sonra artık timam hamileyim dedim . 6 aylıktım kimse inanmıyordu o kadar olduğuma hiç belli olmuyordu 😂
Zeyyyn Merveilgaz genetik faktörlü biraz 6 ay Hiç kimse hamile olduğumu anlamadı ben demedikçe 7 aydan sonra göbeğim vardı 🤣
sumeyraballl Merveilgaz 16 . Hafta da çıkmaya başladı cnm 16 hafta dan erken çıkması imkansız 2 3 4. Gebeliklerde bile en erken 16 da çıkmaya başlıyor 13 yazan arkdşlarmz olmş o bebek değil şişkinlktir aslında tamamen bünyeyle alakalı ama 13 haftalık için göbek çıkması imkansız bunu you tube den kadın doğumcular videolarında da belirtiyor
Civcivinannesiii sumeyraballl imkansiz diye bisey yoktur kendi haftanizza gore yorum yapin lutfen zayif gobeksiz ve karin yagi olmayan bi insanim 13+2 hamileyim gobegim cikti. Aksama kadar yiyeceklerden dahada sisiyo ama sabah ac karnina minik haline donuyo. Bu ic karinla alakalidir. Yani imkansiz diye bisey yoktur. Bizzat doktoruma sordum porf bile ic karnin dar sa bu haftada cikmasi cok normal dedi.. oyuzden genel konusmazsak daha iyi
Rukiss- Haftasında ama karnım sanki bir iki aya doğum yapacak 😂 mübareğin evladı erkenden şişirdi beni 😂
sumeyraballl Civcivinannesiii hangi doktora sorduysam yda çevremdkiler sorduysa bu hafta da çıkmaz dedi demekki doktorunz dha ön görüşlü tek zayıf iç karnı dar olan siz değilsnz benm aile yapımda zyf kilolu olan yoktur 47 kiloyla hamile kalan yengemn bile 16. Hafta da çıkmaya başladı bizde iç karnı geniş olan da yoktur kendi haftama ve genel görüşümü söylüyorm you tube deki prf doktorlar bile 13. Hafta da çıkmıcağını söylüyor 1 tane bulup atın buraya
Merve_boylu Merveilgaz 5 aylıkken hafiften belli olmaya başladı. 6 ay ve sonrası hızlıca büyümeye geçti 🥰
Minnaksercecik Ben hiç konusmasam mi ki bazen diyorum benim göbeğim niye bu kadar şişti daha 8+2 ve göbeğim 5 aylık gibi anlam veremedim ilk oğlumda böyle değildi çok farklı oldu gerçi sağlıkla hayırla gelsinler inşallah
mrvkaaya Bende 12+4 haftamdayım dar giyince göbeğim belli oluyor kim görse aynı tepkiyi veriyor? Zayıfım ve uzun boyluyum. Yani imkansız diye bir şey yok kimi kadının 30 haftada karnı belli olmuyorken kimi kadının 3 aylıkken göbeği belli olabilir✋🏻