nazcicek_3 Kizlar durumlar nasil biz bi enerji geldi diyolar dogum habercisi diyorlar . Dr gittim bugun planli sezaryen olacaz ama gun almadik kglari nasil bebislerin
TugceTekin123 nazcicek_3 38+3 daha dün gittim doktora 3238 kg dedi ultrason vermiyorlar devlette neden anlamadım
Didemmmmm nazcicek_3 36+ 6 da 3234gr dı oğlum🙏🏻 Yarın kontrole gideceğim çatı muayenesi olacak bakalım hayırlısı inşallah 🙏🏻
Elif2324 Bende 37 haftalik oldum kilosunu söylemedi sordum iyi dedi devlet hastanesi işte ne bekliyorsun
Aleynapkr Elif2324 şuan senin adına çok sinir oldum ne demek iyi deyipte söylememek sen kimsin deyip ben olsam kavga çıkartırdım devlet hastanesi ama onlar orda bize baksınlar diye varlar
Didemmmmm nazcicek_3 şuan 37+5 im canım yarın kontrolüm var bakalım büyümüş mü oğlum🙏🏻💙🧿 çayı muayenesi olacak bakalım
Didemmmmm nazcicek_3 canım gittim doktora Oğlum 3442 gr olmuş. Nst de hafif sancım çıktı. Çatı muayenesi oldum açıklık yok şuan için normal doğum a uygun dedi. Sancılarımı takip edeceğim. Nişan, lekelenme su olursa hastaneye gideceğim 🥴😂💙🧿