Toprak_hira59 Ozlemmpapatyaa doğum yapicagim hastanede ücret 4000 tl muayne ici dr.umun ozel muaynanesine gidiyorum orasuda muayne ucreti 250 tl ama doguma ucret odemiycez anadolu saglik sigortasi karsiliyor özelde olan tum ucretleri
Selin12- Ozlemmpapatyaa canım benim arkadaşım sevgide doğu yaptı fiyatını öğrenince yazarım bu ay doğum yaptı ben İstanbulda yaşıyorum normal doğum 6000 zordu sezeryan 6500 isteğe bağlı sezeryan 7000 tl ydi ama zamsiz fiyatı
RumeysaNur34 Sezaryan fiyatı 8500 bir kaç özele daha konuştum 8900 diğeri 8000 ama bu senenin fiyatları bende ocak sonu şubat başı olacak doğum fiyat artacakmış yeni yılda
Ozdn-Gndy Selin12- bu fiyati ne zaman vermiş acaba benim arkadaşım alaaddin beyde doğum yaptı eylülde 5000 TL verdi sezeryana sevgi hastanesinde oldu
Sude1 Canım bende Balıkesirliyim fakat diyarbakırda yaşıyorum kuzenim hamile Alaaddin kaçara gidiyor doğum 10000 tl demiş bütün kontrollerini ona yaptırıyor ama doğuma pkadar para vermek istemediği için devlette doğum yapacak
Selin12- Sude1 canım Alaaddin kaçar sezeryanda çok kötü kesiyor yaptirmasin birde Alaaddin kaçar in muayhanesinde bebek yoğunbakimi yok kampüse gitsin Eray bey var Orkun bey var birde Orkun beyin eşi var onlar çok iyi birde uygun daha geçen ay 850 tl ye yaptirdi