minikanne- sabah uyanıyorum hic göbeğim yok dümdüz yumusacık hamur gibi🤣 korkuyorum cocuk nereye gitti diye sizde de öyle mi?? gün icinde normal haline dönüyo
minikanne- Civcivinannesiii snanahamha baska bu durumu acıklayacak baslık bulamadım🤣🤣🤣 gece yatarken bakıyorum hey masallah aslan parçası diyorum kendime sonra sabah bi bakıyorum sönmüşümmmm
Civcivinannesiii minikanne- 😂😂 yediklerimiz de sisiriyo aksama kadar. Benimki sabah ac karina kendi boyutuna geliyo aksama yine davul oluyo😂
Elsu26 minikanne- ahahahaaa zaten aç kalmamak mümkün değil eskiden uyandıktan 1-2 saat sonra yiyebilirdim ancak şimdi acıktığım için uyanıyorum 😂😂😂
deletedmom27371 minikanne- hahaha bende 14 haftalık hamileyim çok küçük bir göbeğim çıktı sabah hiç birşey yok gece çıkıyor eşim de bu nasıl iş diyor 😂😂😂
Gokcemcelik 22 haftadayım geçen herlde sırt üstü çok yatmisim baktım göbeğim yok 😂😂 nere gitti bu çocuk dedim meğer sırtıma yapışmış biraz yürüyünce one geldi 😂😂
Lulikli minikanne- ben de bebeğim uyuyor suyun içinde uzayda gibi sağdan sola savruluyor diye düşünüyorum karnım yumuşayınca🤣🤣🤣
Fnen minikanne- aslında böyle de çok zorlanıyorum içimde hareket ettiği için oturamıyorum uzun süre batıyor