Katze8sirac Ya 6 ay oldu yine negatif çıktı çok üzülüyorum bu duruma hiçbir sorun görünmüyor ve gebelik oluşmuyor normal midir korunmayı bırakanlar varsa yorum yaparsanız çok sevinirim
Kbrayankkk2 Katze8sirac esim dedi taktiralim ben dedim hayir anneme sordum taktirma dedi tehlikeli kayıyor vs oluyor dedi bilmiyorum belki bebisin yavaş yavas olusmaya basliyodur keske taktirmasaydin
Azizinannesi2 Katze8sirac 1senin içinde canım doktorum öyle demisti 1senenin sonunda olmazsa tedavi demişti 🤷🏼♀️
Selin12- Katze8sirac canin ben spiral takılıyken hamile kaldım bu demek oluyor ki çıkartır çıkartmaz hamile kalabilirsin yanliz şuan hazır değilsiniz dir vücudunuz hazır olunca olur
Merveonay Katze8sirac adetin düzenli ise yumurtlama haftanı ve gününü kullan canım o günler gharici çok dğşğk hamile kalmak zaten
Katze8sirac Selin12- hani koruyuculuğu sürer diyorlar ya senin durumunda olan %5 lik kısımmış araştır araştır bi hal oldum
Katze8sirac Merveonay adetim düzenli her yumurtlama dönemini de değerlendiyorum stres yapmıyorum çok rahatım aslında sadece negatifi görünce stres oluyorum
Kbrayankkk2 Katze8sirac Ben korkuyorum hamile kalmaya bebeğim küçük istemem de 2 ciyi korunuyorum ama allah büyük
Merveonay Katze8sirac internetten hamile kalma pozisyonlarına bak canım faydalı bilgiler var ben o şekilde ilk gebeliğimde ikinci ay denememde ikinci gebeliğimdede ilk denememde kaldım faydası olur
Ada_kacira Katze8sirac ben çıkardıktan sonraki ay adet oldum canm korundum nolur nolmaz bi ay rahim bi kendine gelsin dedim diğerki ay folik asit kullandım gebe kaldım ve ovalasyon dönemini takip et o şekilde hazırla kendini daha etkili olur ☺️
Katze8sirac Ada_kacira folik asit d vitamini omega 3 başladım hadi bakalım önümüzdeki aya inşallah bugün adet günüm ama hala olmadım oda ayrı tabi