Deletedmom177227 ozgebebek ben yaklasık bi hafta cekmiştim tabi azala azala :) ilk gün değilde ertesi gün feciydi sonra 3,4 gün sanırım devam etti bitti :)
SeyranKor ozgebebek benim de ilk dozda çok acımıştı. Hemşire yavaş yavaş masaj yap koluna ve duş al demişti.
FusunF ozgebebek benim 1 gün agrımıştı kolum ilk dozunda ikinci doz da hiç agrı olmadı herkeste farklı oluyor demekki geçer bir kaç güne bence
Boncugummmm ozgebebek gecmiş olsun aşıyı direk gidince yapıyolar mı acba yoksa gtmeden önce aramalımıyız
ozgebebek Boncugummmm Ben doktorum verdıgı vitaminler bitmşti yazdırmak için gttm gittigmde sordm cnm durek gidipde sorabılırısn ben 20 haftayımm
Beyzabeser ozgebebek 🥺 ben de ikinci dozu bu ay oldum 2.doz daha fena yapti 3 gun gecmedj. Ilk dozda 1 gun surmustu
[silindi] ozgebebek böyle postarı görünce hayret ediyorum. İki dozu da oldum klasik aşı acısından başka hiç bir ağrı hissetmedim üstelik sol koldan vuruldum ve sürekli üzerine yattım korktum ağrır diye ama gram ağrumadı çok şükür ☺️
Annemm_22 ozgebebek bende dün oldum sol tarafa bide yatmak zorundayız gece mahfetti beni o taraf dönünce kolumun üzerinde uyumuşum şimdi hareket ettiremyiorum ağrıyor
Tuba0621 ozgebebek benim yaptırdığım gun agrımıstı sadece. Ertesi gün geçti.. Kolumda hafif agrı olmustu