Sultancoskun 26+5 haftadayız normalde çok hareket eden bebeğim 2 gündür az hareket ediyor. Sizde de oldu mu böyle durumlar doktora gitmeli miyim ?
FusunF Sultancoskun bende 27+5 Benimde bazen çok bazen az ediyor normal sanırım haftaya sorucam doktoruma ama hiç hareket etmezse gel demişti
Jdjdjdjk Sultancoskun 30 a kadar düzene girmiyor 30dan sonra da durmuyorlar bende sizin haftalarınızda çok gittim hareket yüzünden sıkıntı yoktu
Gul27- Sultancoskun aynı haftadayız ıkımızde canım benımde oyle kac gundur cok hareketlerını hıssetmıyorum bende gıttıgımde sorcam doktoruma insallah birsey yoktur rabbim bebeislerimize bizlere bagislasin saglikla gelsinler insallah 🤲
Ezgiii11 Sultancoskun drmustafatekin soruları crvaplıyor istersrn dor vr takip et kadın dogum doktoru
Sultancoskun FusunF benim 2 gün önce baya hareket oluyordu 2 gündür pek hareket olmayınca tedirgin oldum
Jdjdjdjk Sultancoskun emin olun sizin haftalardınızda öyle oluyor sonra da niye bu kadar çok diyeceksiniz🤓sabahta akşam da ettiyse emin olun bi sıkıntı yok