Ozlem2206 Kucukmucize hastanelerde omron marka kullanılıyormuş kulak içinden temassız ölçen doktor ve hemşireler tavsiye ediyor e bebekte varmış 😌
Asyaveannesi36 Kucukmucize doktoruma ve aile hekimime sorduğumda en doğru ateş ölçer kol altından ölçülen dedi ben braun kol altı ateş ölçerini aldım bebek yetişkin diye özelliği var 3 sn de de ölçtü
Cemile24 Kucukmucize temassız almayı düşünüyorsanız Omron u öneririm. 4 senedir kullanıyoruz doğru sonuç verdiğinden eminim. ama yinede evinde yedek bı koltuk altı ölçer bulundur çocuğun ateşi fazla yükselince insan bı koltuk altından da teyit etmek istiyor
Tuba0621 Kucukmucize ben e bebekten omron aldım canım. Koltuk altı olanı en güvenilir diyorlar.. Ondan aldım
merakliblog Kucukmucize pangao diye bi marka Trendyolda görmüştüm yorumları iyi bana da sağlam geldi kulak içi ve temassız olmak üzere iki özelliği var koltukaltlarından ölçtürmeyen bebeler için kulaktan ölçerim diye düşündüm
Pisicik Kucukmucize Bende Braun 3030 kulaktan ateş ölçer aldım bebekler için en idealinin kulaktan ölçülmesi olduğunu söylemişlerdi 🤷🏼♀️