Nemusto Kızlar bebeğim beslenmek için kendşsi cok uzun saat süre sonra kalkıyor ben burnunu sıkıyorm ayaklarını gıdıklıyorm ama yok sütüm güzel ama kaldıramıyorum sarılığı az çişi kakası beslenme sonrası hep var 6 günlüğüz
Papatya-Kokusu Nemusto zorla uyandır canım beslenme arası açılmasın sarılığı var diyorsun o uyku yapıyordur
kubrakokcan Nemusto yoğun bakımdaki hemşiremiz emzirmeye gittiğimde ayağının altına parmağıyla vururdu. Öyle ağlardı uyanırdı. Bide eve geldikten sonra uyanmayınca altını açtım , ıslak mendille , ıslak pamukla sildim. Ona da uyanırdı. Bi deneyin isterseniz ☺️
Adileeselvi Nemusto canım ben en son altını falan aciyordum oylelikle uyaniyordu birde hastane de hemşire ayağının altını cimciriyordu hafif bir şekilde en acımayacak yeri orası demişti uyanmaz ise o yolu dene demişti ama ben kiyamiyordum altını falan açınca hafif ıslak pamukla falan silince uyaniyordu
Nemusto kubrakokcan hepsini biliyorum denedim olmuyo malesef doktor uykusu vardr üç saatı geçerse sıkıntı dedi
aysenurtc Nemusto ilk 1 haftadaki yenidoğan sarılığı ciddi manada önemli ve hayati tehlike arz etmektedir. Uyuyor olsa da kesinlikle uyandırın. maksimum 2 saatte bir emzirmek zorundayız aç kalan bebeğin sarılığı yükselir ve bu da beyinde hasar bırakır Allah korusun. Uyanınca da bebeğin emmesi zayıfsa olmaz aktif emzirmek için çabalayın . bebeğinizde sürekli uyuklama hali güçsüzlük zayıf ağlama hali varsa en yakın doktora gidin .
Nemusto Dediğiniz herşeyi yaptım uyanmıyor.doktordan çıktık şimdi sarılıgı 13 ileri değil iki gün sonra bidaha gelin dedi altını açsam burnuju ayagını yok uyanmadı.en son 11de memeyi beş dk anca almstr normal uyakık oldugunda aktif emen bebek çiş kaka var
Gizemuzer Nemusto canım ıslak mendille ayaklarını sil karını sil genelde kalkar bende ilk zamanlar çok zor kaldırıyordum
Merveelisa Nemusto bizde de aynı sorun var yedi günlüğüz çok zor uyandırmak altını açınca anca uyaniyo
Kbrayankkk2 Nemusto Sarılık varsa ve uyanmiyorsa doktoruna göster sağlık ocagindaki ebe bana öyle demisti ve çok uyutma demisti 2 saat de bi kaldir demisti
Selin12- Nemusto canım ayağının altına cimcimik at korkma canı yanmaz birde elini yüzünü ıslak mendil ile sil
FatihBatur Nemusto benkm bebeğim de uyanmazdı dusuk kilolu doğduğu icin doktorum uyandırmak icin bebeğin üstünü çıkart diyordu bende oyle yapıyordum bütün üstünü çıkartıyordum oyle uyanıyordu 🤷🏼♀️