Asliiiiiii012301 Kızlar yarın sabah 8 de sezeryan doğuma alincam ilk gebeligim dua edin olur mu ?tecrübeli anneler verceginiz tavsiyeler var mı
Kucukmucize Asliiiiiii012301 sağ salim kucağınıza alın canım.Canım bol bol emzir biz sarılık olduk emziriyordum ama sütüm gelmemiş 1.gün çocuk açlıktan olmuş
ilkgozagrimhavinim Asliiiiiii012301 canım sağlıkla kavuşun inşallah. Ameliyattan sonra ayağa kaldırdıklarından sonra 2 saatte bir kalkıp yürü mutlaka. Sakın yatarak geçirme iyileşmeyi bekleme. Yürüdükçe iyileşiyosun.
KadersizMelek Asliiiiiii012301 geçmiş olsun Rabbim şifa versin ve sağlıkla kavuştursun inşallah canım hayırlı doğumlar olsun 🤲🏻☺️
KadersizMelek Eymen_Enis_Ser şükür iyiyim canım bugün tüm gün ara ara sancı geldi gitti ama sıkıntım yok şuan,sen nasılsın
Eymen_Enis_Ser KadersizMelek Allah iyilik versin canım bende iyiyim çok şükür benim de sabah öyleydi🙈
KadersizMelek Eymen_Enis_Ser yani biraz daha sakin kalmaya çalışıyorum vallahi,önünde sonunda çıkacak illaki bu bebeler karnımızda kalacak değil ya ☺️En iyisi düşünmemek ☺️