deletedmom321 Hanımlar lazer seanslarım devam ediyor ama hamilelikte sakıncalı olmasa da yapmıyoruz dediler zaten sonra da hormonal değişimden çıkabilir diyenler var. 5. Ayımdayım kişisel temizliği nasıl yapmak lazım kökten almak sıkıntı olur mu? Eldivenle aldım biraz ama sonra şüpheye düştüm. Kesinlikle jilet yapma diyorlar ne yapacağım şaşırdım. Kaldım böyle :/
Neroizm deletedmom321 ben hamilelikten once lazer yaptirdim butun vucut ve hepsi geri geldi hamilelikten sonra. Agda yaptirmanizi oneririm en azindan kisa sureli olmaz etkisi.
istanbulluanne deletedmom321 Bende 5 aylığım canm ağda yapıyorum hep. Kendim yapabiliyorum su anlık. Ilerleyen zamanlarda anneme yaptiririm
Anne4 deletedmom321 doğru yapmışsınız ben de aynı şekilde yaptım toplam 2 kez ihtiyaç duydum şu an 38 deyim başka şey sürmeyin şakın tüm lazer boşa gider
Kibarbaby deletedmom321 canım birincisi lazere devam ederken ara işlem sadece jilet olabilir. Jilet artık çoğaltamaz çünkü biten bitti. Fakat ağda vb eldiven yapamazsın onlar köke zarar. Ve benim doktorun zaten hamilelikte ağdada yasak demişti . O yüzden tek işlem jilet doğumdan sonra lazere devam 😂
deletedmom321 Neroizm ArzuGl EmineKaar ağda sarkma falan yapar mı ki şimdi vücudumuz da biraz değişime uğruyor ya
hafsa2020 Neroizm hepsi geri mi geldi 🤔 ilginçmiş lazere sıcak bakmıyorm ama üzüldüm sizin adınıza hem paraya yazık olmş hem hepsi geri gelmiş..
Slalaylay Neroizm hamilelik döneminde mi sonrasında mı geri geldi ben daha doğum yapmadım ama geri de gelmedi biten yerler.bitmeyen bölgeye mecburiyetten dolayı jilet bile vurdum artış olmadı inşallah doğumdan sonra da gelmezler gerçekten çok üzülürüm😪
ArzuGl Kesinlikle jilet yapma tedavin geri gider. Kısaltma cihazıyla kısalt doğumdan önce bi komple sir ağda yaptırabilirsin ama en fazla bir veya iki defa sonra doğumdan sonra seansların devam eder.
Gmzgs Hamilelik te Ağdanib sakıncasi varmı acaba bende lazere gidiyodum biraktim saglıkocağinda ebeye sordum hiç riske atma dedi kafam karısti
istanbulluanne deletedmom321 25 yaşındaym 10 yıldır yapıyorum vucuduma hic jilet vurmadim smdiye kadar bi yerim sarkmadi. Sarkmaz yani 🙃
deletedmom321 istanbulluanne canım lazerden önce ben de ağda yapardım da şimdi hormonlar cilt yapısı falan farklı ya o yüzden şüpheye düştüm. Zaten az kaldı eldivenle alayım o zaman ben ağdalım birşey yok şimdilik en azından genital için öyle yapayım diyorum :/
Neroizm HaticeKoyuncu heralde kisiden kisiye gore degisiyordur o da cunku benim baya yaptirmamisim gibi lazeri. Bitmisti halbuki 😔
Gmzgs HaticeKoyuncu Benimde ayni şekilde oldu resmen coştu tüylerim sasirdim lazere gitmeden önce bile böyle değildi
Aysenurtsr Hamilelikten once lazer seanslarim bitmisti ve 37 haftaligim hic bir sekilde cikmadi cok rahatim.
deletedmom321 Kibarbaby lazerdeki uzman kesinlikle jilet yapma dedi bana bu yüzden eldivenle aldım gerekli olan yerleri :/