prensesannesiiiiii Mervenin_Mucizesi yok kuzum çatı muayenesi daha 30 haftalık olucaz 2 gün sonra ama çok kanmam olduğu için 21. Haftada Altan muayane oldum doktorum kasma acımaz dedi gerçektende öyle oldu
Sevda-06Macit prensesannesiiiiii şuan 35+4 haftaya kontrolüm var. Büyük ihtimal ile bundan sonra her hafta gideceğim
iremcannn1907 prensesannesiiiiii haftaya çarşamba kontrolüm var tam 35 olacağım o günde nst ye gireceğim inşallah 🙏
Sevda-06Macit prensesannesiiiiii Evet rabbim sağlıkla kucagimiza almayada nasip etsin insallah cümlemizin
Aknmsr prensesannesiiiiii üç hafta sonra tekrar gidicem ikinci gebeliğim bir sorun da yok kasılma falan doktordan kaynaklı sanrm 30. Haftada başladık ilkinde de 30 da başlamıştım
momiesbabies prensesannesiiiiii bebeğin durumuna göre bakıyor galiba ondan, bebeğin su oranı kilo alımı vs . bende geçen şey düşündüm ekstra para için mi bağlattı beni acaba diye 😅😬
prensesannesiiiiii momiesbabies ahahah😂bizim burada herşeyi uygun oda uygundur diye düşünüyorum benim doktorumda yaşlı ya o yorulur ben doğururkene🥰😂😂
Syda01 prensesannesiiiiii sali günü kontrolumuz vardi biraz sancim olunca baglayalim dedi doktorum 32+5 haftalıktik normalde 35. Haftadan sonra bağlıyorum demişti cok şükür sanci çıkmadı hiç gayet güzel dedi