donmezzderya Dün akşam gelmiş sanki tuvalet gibi bugün biraz önce yine yuvarlak şeklinde su gibi çünkü tuvalet olsa anlarım koku olur korktum ya benim gibi olan varmı
esmer3 donmezzderya 25 haftalığım ben de iki gündür idrarla beraber su mu geliyor acaba diye düşünmeye başladım çok tedirgin oluyorum anlamıyorum da su mu değil mi randevuya da daha 5 gün var bilen birileri yazar inş takipteyim
Clementinee donmezzderya canım enfeksiyon varsa akıntın o şekilde oluyor 25+3 haftalığım zaman zaman bendede oluyor doktorum suyu iyi diyor 🤷🏻♀️ Ama sen doktorunu bilgilendirsen iyi olur
donmezzderya esmer3 bende tuvaletten hariç iç çamaşırım ıslak oluyor akıntı da değiş bildiğin yuvarlak şeklinde su vardı idrar kokusu yok bebeğim hareket ediyor ama çok korkuyorum napmasını bilemedim
donmezzderya Clementinee yok akıntı oluyor o Farklı oluyor ama bu su bildiğin istemsizce akmış idrar gibi iç çamaşıra su dökmüşsün gibi. Bende yeni doktora başladım numarası yolçk randevuda yok olmadı direk gitçem
donmezzderya esmer3 ulaşmaya çalışıyorum bende şimdi hem burdan da yazayım dedim belki olan vardır korktum birazda
Pskdan Aynı durum benim de var. Çok su içince oluyor özellikle doktor normal dedi. Bir gün Suyu azaltınca gerçekten gelmediğini fark ettim. Bir gün deneyin ama sonrasında susuz bırakmayın kendinizi