Sekerhamuru09 Cnblt benim gebelik belirtisi böyleydi her gün uyandığımda bugün adet görücm derdim ama akıntı olurdu sadece Allah gönlünüze göre versin inşallah bi kan verin isterseniz
maviay246 Cnblt Aynısı bende de var dün kan verdim negatif son ilişkiden 10,12 gün geçtiyse sonuç kesinmiş o yüzden soğan suyu içtim ama hala beyaz akıntı geliyor ve agrım var yarında yolculuk yapıcam naparsam artık 💁♀️💁♀️💁♀️
ZEhrA_94 Cnblt benimde öle oldu adete 2 gün kala göğüs ağrısı kasıklarda ağrı her gün adet olucam sanırsam diye düşündüm sonra Bi baktım 6 gün geçmiş hop Bi koşu hastaneye gittim meğer hamilrymişim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Cnblt Sekerhamuru09 15 inde verdim de 2 çıktı ama göğslerim dokununca acıyor ve sert kramp oluyor bide şiddetli sancı gazda var
omerim32 Cnblt benım gebelıgım hemen bellı olmadı. Her hafta kan testı verdım sıfır kusuratla cıktı ucuncu haftada bı anda 5 binlerde oldu bellı olmaz yanı
Sekerhamuru09 Cnblt ya umutlandirmak istemem seni üzmek istemem ama gebelik olabilir sen yinede dikkat et kendine inşallah güzel haberler verirsin 🙏
omerim32 Cnblt boyle olmasını ınan bende anlamadım hatta aşı vurulacaktım bu yuzden tahlıl yaptırdım hamıle degılım dıye aşı oldum sonra bı ogrendım meger 5 haftalıkmıs bıle tahlıl yaptırdıgım hastaneye dava actım
Cnblt maviay246 🥰hadi inşallah bu akıntı belirtiymiş ama kendimi umutlandırmak istemiyorum ovülasyon 4ü ydü 15 i kan verdim 2 çıktı
Cnblt omerim32 allah allah onların hatası mı yani çok enteresan allah bağışlasın allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
omerim32 Cnblt amin canım ınsallah bı hafta sonra tekrar yaotır. Benım tıroıdlerım yukselmısrı kımınde dusmus o bıle belırtı oluyormus ayrıcs benımde adet agrım gıbı agrı oluyordu
ggkca Sen yinede dikkat et, benim 2 gecikti kan verdim ama sonuç çıkıncaya kadar inanmadım aha adet olacam dedim, yinede adet olacakmışım gibi belirtiler vardı, neredeyse 8. Haftaya kadar da hep o şekilde devam etti.
Cnblt ggkca beni bugün yarın olmam lazım 28 günde bi oluyorum bazen bi gn erken bi gün geç olabiliyor geçen adet 20 ekim 19 unda test yaparım ya da 20 si tabi sabırlı olursam🥰
omerim32 Cnblt benımde oyleydı htta esım sıcak su yapmıstı yarım saate yakın agrıdı sen sakın sıcak su yapma
kucukkurtc canım bende aynı durumdayım reglim gecikti kasıklarım ağrıyor hafif beyaz bie akıntımda var ama regl olamadım 💁🏻♀️
Cnblt kucukkurtc benim gecikmedi henüz ama bugün yarın olmam lazım geliyor gibi ama hissediyorum beyaz damla geldi