Bsra_Ahmt Zeyneb12 bende gittim adam bilgili biri ama çok egolu onun dışında bir sıkıntı yok 350 TL ödedik.Detayli bir şekilde de inceledi yani baştan savma yapmadı.
Yeniiannecikk Zeyneb12 ilk kızımda gittim kız 3 yaşında hiç tepki yok ya iyi mi kötü mü bişey demiyor insan zaten stres engiriyor o durumda oda öyle geriyor adamı 😑
Yeniiannecikk Zeyneb12 Şinasi citfci var ama cidden adamı yzuuyle dövüyor kendi bakıyor bişey demiyor bitti diyip bı kağıt veriyoe sadece incelediği 10 dk 😒
Busraclby Ben ilk gebeliğimde mecbur kaldığım için gitmiştim gerçekten insanı resmen yüzüyle dövüyor kontrol esnasında da hiçbir bilgi vermiyor 😑
Busraclby Bülent sezgin var cnm ben gitmedim ama Güzel diyorlar, istersen bir araştır kendi özel kliniği var.
Zeyneb12 Busraclby tamamdır teşekkür ederim. Bu arada detaylıya giderken neler götürmem gerekiyor ne yapmam gerekiyor
Busraclby Zeyneb12 canım benim. Riskli gebelik olduğu için önceden yaptığım testleri doktor rapor vermişti birde onu almıştım yanıma, birde girmeden nst gibi çikolata vişne suyu için diyorlar okadar.
Etraa Aşırı ilgililer diyemeyeceğim ama doktorum orayı tavsiye etti diye gittim. Detaylı ultrasonu yaptı. Çıktım. Zaten extra yapacakları bir işlem yok. Yalnız baya ücret alıyorlar bu detaylılardan tüm türkiyede. Bende bu konuya taktım kafayı. En fazla normal muayneden 10 dakka fazla kalıyorsun. Tamam adamların uzmanlığı bu olduğu için inceleyerek bakıyor ama herhangi bir malzeme gideri yok yaptıkları ektra işlem yok. Anlayamıyorum…
Burcuguldolgun Öncelikle Bülent sezgin perinatolog değil aklınız karışmasın,, ben Şinasi Çiftçiye gittim 2 hafta önce gayet memnun kaldım