Ilayda08 Kızlar cuma günü doktor çağırdı suni sancıyla doğuma alacak 39+6 haftalığım ne gelen var ne giden durum böyle olunca suni sancı şart dedi çok korkuyorum ya nasıl doğurucam diye kara kara düşünmeye başladım 🙁
Nazlimmm Ilayda08 hiç korkma bende dün gittim 2 cm açılma var dedi istersen yarısını yapalım suni verelim dedi ben eve gitmek istediğini sordum ilk doğumum ama korkma sadece kendine şunu aşıla o an yaşanacak biticek ve bebeğini sağ salim kucaginna alıcaksın inşallah
Ilayda08 Nazlimmm benim doktorum hiç bakmadı açıklığıma ya varmı yokmu bilmiyorum bile sizin açılmanız nasıl oldu sancı oldumu hiç
Sinem_simay Benim de 5 cm acilmam varmış yatıralım dedi suni ile ama bu kadar açılma olmuş kendi sancimi beklerim dedim evdeyim suan
zhrergul Nazlimmm Nazlimmm kokma canım nişan gelmesi iyi bişi doğum belirtisidir sancılarında gelir sen sakin kal ve duş al dua et yanında biri olsun ama sunuda unutma nişanın geldiğinde hemen sancında gelick diye bişi yok benım nişanım geldi 1 hafta sonra doğurdum panik yapma sancıların 15 dk da 10 dk bi düzenli gelirse ozmn doğum başladı bilirsin bide sancını evde çek bir müddet eğer sancılar 1 dk da bire düşer ve 1 dakika sürerse hastaneye git ben öle yaptım gittiğimde 6 cm açıklıgım vardı
Sinem_simay Nazlimmm evet canim Nişan gelince hemen hastaneye gitme evde cekebildigin kadar çek hastaneye gidince dogum yapman daha kolay olur. Hadi Allah bi avazda kurtarır inşallah sağlıcakla 🙇♀️🌸
Nazlimmm zhrergul eşimi aradım geldi hemen kayinvaldem yanımda dün 2 cm açıklık var dedile rsirtim belim ağrıyor arada sancım oluyor duşa giricem dün baya hareket yaptim
Nazlimmm Sinem_simay çok teşekkür ederim evdeyim şuan duş aldım bel ağrım. Var ara ara gelen sancım var
Damla34567 @Nazlimmm Elinden geldiğince hastaneye gitme yürüyüş çok yap oturup kalkma hareketi yap Rabbim bir seste kurtarsın 🙏