Arkadaşlar günaydın. Reglim düzenli fakat yumurtlama takibi yapmak istedim bu ay başladım yapmaya. Sat: 21 Ekim. Bittiği gibi teste başladım. Hiçbir testte koyu T çizgisi olmadı. Bu ay yumurtlamadım diye düşünürken 22. gün yumurtlama koyu T çizgisi oldu yumurtlama sandım. Testleri incelediğimde 16. testten itibaren T çizgisinin yavaş yavaş koyulaştığını farkettim. Hamile olabileceğim aklıma geldi idrarda hamilelik testi yaptım pozitif. Daha regl tarihine 4 gün varken öğrendim. Kan verdim pozitif değer düzenli artıyor çok şükür. Meğer 9. gün hafif beliren T çizgisi yumurtlamaymış. Lütfen ovulasyon takibi yapanlar koyu çizgi olmasını beklemesin. Eğer ben koyulaşmasını bekleyip 9. testte ilişkiye girmeseydik hamile olamayacaktım şu an. Üzülmeyin sadece deneyin. O kadar bilgi yanılması var ki yok T’nin koyu olmadı lazım hatta C’den de daha koyu olması lazım diye okuyordum sürekli. Umutları tüketmeyin değerlendirin🌸❤️ Şimdi 3+6 oldum. Cumartesi doktora gideceğim. Bir kere mol gebelik geçirdim bana da duanızda yer açın🌸 Allahım isteyen herkese nasip etsin🙏🏻