Pamukcukk Bugünlerde hiç iştahım yok zorla yiyorum midemde çok rahatsız dinlendirmek istiyorum bugünü meyve ve kuruyemişle geçsem ne olur ki 😂 18 haftalık hamileyim
sansli_anne Pamukcukk bişey olmaz vallahi bazen hic yiyesi gelmiyor insanın 🤣 ama sen yine de sağlıklı beslenmeye dikkat et 😇
mathildaa Pamukcukk arada bi yapabilirsin bisey olmaz. Bazen benimde canim istemiyor corn flakes cici bebe falan yiyip geciyorum 🥲
Pamukcukk sansli_anne Dikkat ediyorum da her gün her gün bıkıyorum bazen vücudumu aç bırakıp biraz rahatlatmak istiyorum içim patlayacak gibi şiş hissediyorum 😂
Tazeckanne Azraa33 bilerek aç kalmak ayrı midenin kabul etmeyip kusmanız ayrı kusmayi bastırmak için illa az az olsa biseyler yenmeli yoksa vücud halsiz düşerek serum tedavisine başlangıç olur bebek ve annenin vücudu için
Burcusenkoc Bende 18 haftalık hamileyim kahvaltıyı çok severek yapıyorum 😂 ama akşam yemeklerini pek canım istemiyor 😌 yinede hergün meyve kuruyemiş yemeye çalışıyorum.
blueberyy00 Pamukcukk bende 19+2 zorla ağzıma peynir ekmek tikmaya çalışırken gördüm bunu hiç canım istemiyor hiç hemde ama bebişim haftasıyla uyumlu giderken 4 gün geriden gelmeye başladı korkuyorum dahada gerilerse diye zorla da olsa tıkıyorum.birseyler 🙄
Pamukcukk blueberyy00 Düzelir inşallah kaşar peyniri muz ceviz falan iyi geliyormuş bende onları yemeye çalışıyorum
Tazeckanne Pamukcukk bu durumu doktorunuzla paylaşın elbet birşey onerecektir ama az az da olsa biseyler yemelisiniz onun ve sizin sağlığınız için
blueberyy00 Pamukcukk umarım ceviz felan yemeye çalışıyorum kaşarı da sevmiyorum kızım için zorluyorum tost felan yaparak çok faydalıymis bebeğe ama sevmiyorum