ayse-huseyin16 Hanımlar merhaba bebek bezi hakkında sorum olacaktı tecrübeli anneler özellikle daha iyi bilir 1 numara bebek bezinden kaç paket alınmalı bizim aldığımız paket 80 adet bir tane aldık sadece herkes yetmez diyor sizce kaç tane daha almalıyız
Eusluu ayse-huseyin16 yetmezse bitmeden yenisini alırsınız çevreye çok takılmayın belki senin bebeğin erken kilo alıp 2 numaraya geçebilir o yüzden 80 iyi bence bez stokları bitmiyor ya Ülkede banada aynı şeyi diyorlar 🤷♀️
melike14- ayse-huseyin16 tecrübeli değilşm ama bende 210 tane aldım bu çok 120 150 ancak giderse en fazla o kadar gider dediler bana da
mathildaa ayse-huseyin16 bizimde ilk bebeğimiz ama stok yapmadık. Bazi bezler alerji yapıyormuş çocuğa. Prima mesela her bebege iyi gelmiyormuş falan. O yuzden bittikçe aliriz dedik. Bide hizli büyürse kilolu olursa falan elimizde kalcak bilmiyorum dogru mu yaptik
ayse-huseyin16 Eusluu malum her gün herşey zamlanıyor 🤷🏻♀️ Eşim stok yapalım diyor bizde ondan alıyoruz açıkçası yoksa bebeğimiz 17 haftalık henüz 🤭
ayse-huseyin16 melike14- ilk doğduğunda çok sık değiştiriliyor deniyor bende o yüzden çok almak istiyorum aslında bilemedim 🤷🏻♀️ Hangi marka aldınız bu arada
Petula Bez konuaunda sanirim çok şanşliyim 4 tane halası var hepsi 1 er paket almış 0.1.2 numara prima sonra bitince yeniliycez dediler😊
ayse-huseyin16 Petula eşimin korkulu rüyası bez en çok bez masrafından korkuyorum diyor 😂 keşke bizim de halamız olsaydı ☺️
ayse-huseyin16 Eylull17 biz sleepy tercih ettik aslında öyle çok incelemedik bir markette indirime girmişti epeydir indternetten baktığım fiyatlardan çokça uygundu o şekilde aldık
ayse-huseyin16 mathildaa aslında bende hızlı büyüme olayından kaynaklı çok almadım 1 tane 1 numara 2 tane 2 numara 3 tane 3 numara aldık şimdilik 🤷🏻♀️Pişik olayını bende fazlaca duydum prima için
Jan91 Yeni doğan bebek hergün en az 8 tane degistirilmeli, yani bebek o kadar cis yapmali, ona göre hesap yapicam ben
ayse-huseyin16 Jan91 bende onun hesabını yapıcam ama 1 numara bezi kaç aya kadar kullanabiliyoruz bunu bilmiyorum 🤷🏻♀️ Mesela 1 ay tam olarak kullanılıyor mu ya da daha uzun mu gidiyor
Mevaninannesiii ayse-huseyin16 sık sık değiştirildiği için yetmez canm zaten market yakınlardaysa stok yapmana gerek yok
ayse-huseyin16 Mevaninannesiii market yakınlarımızda değil maalesef ya bi şekilde gidip alınır tabi ki ama bilemedim
mathildaa ayse-huseyin16 evet en iyisi diye alan cok bizde prima aldik ama kimi bebege can bebe, sleepy falan iyi geliyor. Bu arada goon da cok iyi ben goona gecerim diye düşünüyorum biraz daha uygun bide sanirim