iremgrgn Papatya-Kokusu bu detaylrı biliyorum aslında perinatolog ile jinekologun bebekte incelemesi aynı olmayacağını da düşünüyorum ama doktorum onkadar kendine güvenerek gitme ben bakıyorum dedi ki ya acaba gitmesem mi diye tereddüt ettim 😅 çok gereksiz bir işlemmiş gibi hisettirdi başka bir uzmana görünmeyi
Papatya-Kokusu iremgrgn Yinede sizin kararınız tabikii 24. Haftayı geçirmeyin ama sonra bakmıyor perinatoloji uzmanları memnun kalmazsanız doktorunuzun bakmasından en azından başka bir yere gitmeye fırsatınız olsun 😊
MerveNur- iremgrgn ben yerinizde olsam zaten kendi doktoruma yaptırırdım ama böyle denk geldi iyi de oldu tabi 😊 biz de küçük yerdeyiz valla şehirlerarası otobusle kontrole gidiyorum oturduğum yerde hastanede kadın doğumcu bile yok düşün☹️
iremgrgn MerveNur- kıyamam çok zor gerçekten o halde bir de yol çekmek 😔 bakalım benim doktorum yeterli hissettirmezse ya da o gerek duyarsa perinatologa giderim
Edaliko Kızlar detayli öncesi ac tok fark ediyor mu peki . Birde cikolata yemek iyi olur mu sizce benimde bir hafta sonra detaylı randevum . Kendi doktorum yapabildiği için onda devam ediyorum yine