Melikeylmaz Sevgili anneler ve benim gibi adaylar 👶🏻 27. Haftamın sonuna geldim. Hala oğluma hiç bir şey almadım. Neler almam gerektiğine dair pek bir fikrim yok açıkcası. Liste mi yapıp alışverişe çıksam, yoksa annemi alıp spantone bir şeyler mi alsam diyorum, geç mi kaldım alışveriş için kaafamfa bu tip sorular 🤭 önerilerinizi bekliyorum 💐
Ebrar34 Melikeylmaz geç değil merak etme 29 da hazır olsun ama mutlaka erken doğum riskine karşı Allah korusun.. Liste yap kesinlikle çok kolay ve rahat olur
deletedmom321 Size listemi gönderebilirim :) işinize yapar mı bilmiyorum ama fikir olur. Birşeyler ekleyenler de çıkar.
deletedmom321 Bebek ✓ İç zıbın ✓ Pantolon ✓ Pijama takımı ◦ Biberon ✓ 5li hastane çıkışı ✓ Günlük takım ✓ Ağız mendili ✓ Çorap ✓ Tulum ◦ Emzik ◦ Oyun halısı ◦ Park yatak ✓ Banyo havlusu ✓ Penye battaniye ✓ Müslin battaniye ✓ Polar battaniye ✓ Nevresim takımı ◦ Bebek arabası ◦ Banyo seti ◦ Temizlik ürünleri (şampuan-deterjan) ◦ Bebek bezi ✓ Bornoz ✓ Alt açma ✓ Penye yelek ✓ Örme yelek ✓ Penye hırka ✓ Bakım çantası ✓ Eldiven ◦ Islak mendil ◦ Babynest ve emzirme yastığı ◦ Yastık yorgan ◦ Yatak- park yatak ◦ Emzik zinciri ◦ Patik ◦ Yatak alezi ◦ Biberon fırçası ◦ Bebek yağı ◦ Pişik kremi ✓ Bere ✓ Önlük ◦ Ateş ölçer ◦ Tırnak makası ◦ Tarak  25. Haftadayım yanında tik olanlar aldıklarım yuvarlak olanlar alacaklarım