balllkabagimm merhaba 36+4 kolestaz teşhisi almış sıkı takipte devam ediyorum. Ben şöyle fark ettim avuç içi, el ve ayak altlarım böyle alevlenerek kaşınıyordu öyle tatlı kaşınıyorduki ben o an kaşırken sert kaşıyıp kendime zarar verdiğimi ataklar sonrası fark ediyordum. Geceleri kesinlikle uyuyamıyordum ki hala da tam olarak uyuyabiliyor değilim. Bir farklılık olduğunu sezdim çünkü karnım vs kaşınıyordu ama hiç bu kaşıntı gibi olmamıştı. Kadın doğum doktoruma sormadım sadece gidip sağlık ocağındaki ebeye anlattım bi kan tahlili ile enzimlerime baktık hemen ve alt ast yükselmişti. Kadın doğumcuma sonuçlarımı gösterdim hemen devam ettiğim özel hastanedeki gastroenteroloji hekimine görünmem gerektiğini söyledik ve orada da tekrarlanan testler ile tanı aldım. Şu an sadece asitleri önlemek ve kaşıntıyı azaltmak amaçlı günde 6 tane olacak şekilde gastroenteroloji hekimimin verdiği ilacı kullanıyorum her ilacı bıraktık. Ciğer geliştirici yaptırıyorum. Perşembe tekrar bakıp sezaryen gerekliyse planlanacak değerler düşüşe geçmediyse. Allah kimsenin başına vermesin ben böyle zorlanacağımı düşünmezdim uyuyamıyorum bebeğim de benimle birlikte uyuyamıyor sanki yavrum hissediyor. 😢🤦🏻♀️