Tugba_usa bbbusrra-1 Canim, Cok erken evlendim ve erken Anne oldum 3 cocuk da arka arkaya oldu birlikte buyuduler Hic birsey anlamadim tavsiye ederim herkeze…
Gulsen54 Smileyy O kişinin yapısıyla alakalı biraz benim 7 haftadan 12 haftaya kadar çok bulantım oldu benim ki kız ama komsumun hiç bulantısı olmadı onunki de kız biraz ırsi bir durum sanırım benim anneminde ilk 3 ay bulantısı olmuş
Gizemcaglar01 Smileyy oğlum olacak 32 haftalık hamileyim hala prilam olmadan gün geçiremiyorum cinsiyetle bulantının bi ilgisi yok bence canım
AnnelikHayali Smileyy ilk oğlumda bulantım yok denecek kadar azdı. Sadece sabahları buzdolabını açınca oluyordu. Ama bu ikinci hamileliğimde bulantı ve kusmadan dolayı mahvoldum. Bunun cinsiyeti de erkek. Yani bulantı varsa bebek kız, yoksa erkek denemez.
Firdesy Smileyy Benim kızım da var oğlumda ikisinde de 4 aya kadar midem bulandı sonra geçti ama kızımda çok uyuyordum oğlumda olmuyordu bence tamamen bünye ve yaşa bağlı cinsiyetle alakası yok
Aysegul9371 Smileyy erkek olacak ama 21 e kadar süründm bulantı kusmadan kilo verdim. 29 dayım şimdi yine başladı