Smileyy Kızlar yaa çok merak ediyorum. Benim hiç bulantım olmuyor çok şükür 7+4 üm. Genelde kız çocuksa bulantı olur diyorlar ne kadar doğru ?
Kubrabasar Smileyy anneden anneye değişiyor kesinlikle ben kızım da 4 Ay kustum su dahil içemiyordum şimdi oğluma gebeliğim de hiç yaşamadım.
Aag06 Smileyy yok oyoe bisey canim gul gibi hamilelik gecirdim 9ay boyunca sifir belirti hamile degilmis gibi yasadim kiz, oldu
bbbusrra-1 aysenurtc evet 😂 erkek annesiyim geberdim 17 haftaya kadar kusmaktan 😂 32+6′yız hala bile oluyo
aysenurtc Kız annesiyim sadece kokulardan tiksinme ve uyku halleri çok olmustu hiç kusmadım ama bu tamamen insan fizyolojisiyle alakalı birşey, herkesin hormonal değişikliklere karşı vücudunun verdiği tepkiler farklıdır.
Tugba_usa Bencede kişiden kişiye değişebilen bir durum 3 çocuk annesiyim iki kızımda 5,6 ayına kadar migde bulantısi beni öldürüyordu, oğlumda ise hiçbirşey olmadı sadece halsizlik. Bu arada 4’ü pilanlıyorum😂 umarım bulantısız olur :)))
Sultann1603 Smileyy 36+3 üm kızım olcak hamileliğim boyunca doğru düzgün kusmadm bile bünyeyle alakalı cinsiyetle degil🤷♀️
Emineyavuz_53 Smileyy İki cinsiyet gebeliğini yaşayan biri olarak diyeyim . İlki kızdı evet sabahları bulantım oldu kokuya hassasiyet çok vardı .. sayılı istifra etmisimdir .. ama ikinci gebeliğim erkekti 6. Haftaya kadar gece özellikle bulantim kusmam çok oldu .. resmen oğlumda mide bulantısından öldüm 🤮
Ilayda1 Smileyy 27+4 haftalık hamileyim oğluşum olacak 10. haftamda başladım kusmaya ilaç kullanmama rağmen hala kusuyorum.
ggkca Allah nasip ederse bi kızımız olacak, 30. Haftadayım ama hiç bulantım olmadı, her hamilelik kendine has o yüzden cinsiyet ile alakası yok ✨
ftmnr_drgt Smileyy Merhaba her hamilelik farklı süreç gösterebilir 25+1 kızıma hamileyim hamilelik boyunca hiç bulantı kusma yaşamadım doktor ilk kontrolde demisti sansli ailelerdensinz diye , sadece ilk 3 ay uyku oldu normal rutinde geçen bir hamilelik sürecim oldu 🙂
deletedmom27371 Smileyy 14+1 hamileyim hala kusuyorum ve doktorum büyük ihtimal erkek dedi. Ve sizin daha çok yeni bulantılar çok normal, ben 7 haftalık hamileyken lavobadan çıkamıyordum oturup ağlayasım geliyordu artık kusmaktan
Ebrumrc Smileyy hayır tabikide canım😂kızda mide bulanmıyor diye biliyorum kime denk geldiysem evet bulanmıyor mideleri benimde erkek bebeğim olucak inşallah 20nci haftama kadar sabah akşam bulantı çektim ama öyle böyle değil ki şuan 35 haftalığım ve sabah bulantıları hala yaşıyorum