Juulide Kızlarrrrrrrr♥️ Allah’ımın izni ile yarın kızıma kavuşuyorum sizleri tanımıyorum ama aynı duygularla kardeş gibiyiz bunu iyi biliyorum duanızı eksik etmeyin ♥️♥️
Zlyhky Juulide bende bu kaç saat önce cümlemiz için dua ettim vallahi Rabbım dar yerden feraha çıkartsın inşallah kolay anne olunmuyor muş
Kbra240 Juulide sağlıkla gelsin bebis inşallah canım çok pozitifff Bi dogum olur çok kolay geçer senin için 🌸💕 bizimde yarın doğuruyorum yazacağımız zamanlar hemen gelir inşallah 🌸
SgeceC Juulide çok heyecanlandim sizin adınıza ❤️ kolayca,çarçabuk,sağlıkla birbirinize kavusmanizi diliyorum. Mutluluklar hep başucunda olsun inşallah minnoşun🙏😊
Eymen_Enis_Ser Juulide Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah 🥰🤲
Juulide Allah hepinizden razı olsun ♥️ Rabbim bu duyguyu yaşayana kavuşmasına az kalana yıllarca bebek hasreti çekenin yanında olup yardımcısı olsun inşallah♥️ saatler geçmiyor uyku yok rabbim doğum kolaylığı versin hepimize inşallah 🥰
nvn-mutlu Juulide Allah’ım yardımcın olsun inşallah canım benim ❤️ Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🤲