Aklsngrblgc Merhabalar.. Bazen arada küçük küçük kahverengi akıntılarım oluyor bu durumu yaşayan var mı aranız da tedirgin olacağım bir durum mu ? Evet
aysenurtc Aklsngrblgc kahverengi akıntı normal değil düşük tehdidiniz olabilir. 5 haftalıksınız Kalp atışı için de henüz erken, ultrason da görülmüş müydü?
Bitterimmm Aklsngrblgc sancınız yoksa gayet normal yerleşme diyoruz buna. Tüp bebek tedavisinde olmama rağmen doktor sürekli uyarıyor kırmızı olmadığı sürece normal diye ama yinede gözükün içiniz rahat olsun
Aklsngrblgc aysenurtc aysenurtc hayır henüz hiç doktora gitmedim bu ikinci gebeliğim öncesinde kimyasal gebelik yaşamıştım gebelik testi yaptığım zamanlarda çok silik çıkmıştı bu gebeliğimde ise baya net çıktı.
Karacaaa Aklsngrblgc canm bende bi kimyasal yasadim simdide adedim 10 gun gecikti dun acile gidip kan verdim beta 5099.1 çıktı henuz doktora gitmedim bugun kasık ağrısı ile hafif kahverengi akıntım oldu telaşlndm bende acaba buda kimyasal mi diye düsündüm
Buka Aklsngrblgc Bendede oldu cnm 13. Haftaya kadar doktorum kahverengi akıntının eski kan olduğunu söyledi, korkmamamı söylemişti sen içini rahat tut, Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻