SevilayAkgz_27 Bizimde kızımız oluyor dün 5 isimle kura sonucu ‘Naz’ olmasına karar verdik 🥰 nazlı anasının Naz kızı geliyorrrr 🥰 Diğer isimleride yazayım fikir olsun 😋 Asya Nil İnci Naz Nehir
kizannesi_1004 SevilayAkgz_27 Black-34 Mltmvrl Nisayaz Falimdacikmadin Black-34 glsm_kr8383 Teşekkür ederim anneler sayenizde çok güzel seçeneklerim olduuu🥰🥰
ElifD93 kizannesi_1004 Ela ve Elif ismi hem çok naif hem çok sade. Kız çocuklarına çok yakıştırıyorum. Farklı olsun diye manasızca koyulan isimlerden gına geldi artık 🙈😃🤭
sevgitekes ElifD93 kesinlikle benim kafadasın benimde Elif Nur kızımın adı 2.ye hamileyim 2 sene önce sürekli Alya Mina falanlar bu sefer erkek olursa Yiğit Ali kız Asel düşünüyorum kızda kararsızım ama bakalım 😊
kizannesi_1004 ElifD93 Elif ismini ben de çok seviyorum ama çevremde çok elif var koyarsam Elif Rana koymak istiyordum ama eşim Hafsa ismini istediğini belirtti ona uygun bi tane de kendi beğendiğimi koymak istiyorum hem de başa 🤭🤭 Nil Hafsa düşündüm o yüzden
miyopmom kizannesi_1004 kizimin ismi Azra🌸 eger bi kizim daha olursa Afra ve Ayla arasinda dusunuyorum