Evet bebeğim 46 günlük oldu anca yazabiliyorum 2 ekim sabahı saat 11 gibi uyandım yatakda tuvalete çok sıkışmışım gibi bi his vardı bende saat 11:30 da tam çok sıkıştım lavobaya gideyim derken suyum geldi tabi evde yalnızım ilk doktorunu aradım hastaneye gel dedi sonda eşimi aradım geldi ve hastaneye gittik muayene olduk bebek hayla kanala girmemişti yatış işlemlerini yaptık tabi ben iyiyim sancım var ama çok şiddetli değil sonra odaya çıktık hazırlandım suniyi başlattılar benim için zor zaman ozaman başladı hele sancı çekerken nst ye bağlanmam çok zordu neyse saat 7 ye doğru kontrole geldiler açıklık 6 cm dağa 4 saat sürer dediler ben yalvardım sezeryana alın dayanamıyorum diye ama almadılar iyiki de almamışlar😂hemşire rahatlayım diye kas gevşetici yaptı odadan çıktı ben bi anda kendimi yere attım ıkınma hissi geldi eşime dedim koş hemşireyi çağır tabi hemşire geldi bana kızdı dağa doğurmuyorsun sana öyle geliyor diye bi bakın dedim bi baktılar kafası gözüküyor hemen doğumhaneye aldılar 3 okunmayla 7:19 geçe doğurdum 2 dikişim oldu sadece çok şükür dikişi hissetmedim burda okuduklarımdan dolayı sonda takılmasından korkuyordum ama oda acıtmadı çok şükür şimdi kızım kucağımda uyutmaya çalışıyorum çok şükür RABBİM herkese hayırlı doğumlar nasip eder inşallah💕