Merveishak Merhaba kızlar 🙋♀️ şükür bugün cinsiyeti öğrendik, fakat ben, eşim, ailemiz baştan beri erkek hissettik, rüyalarımda da öyle gördüm yanılmışım ama🤭 hep erkek isim düşündüm 🤭 Rica etsem Kuranda gecen, güzel anlamlı isimler önerir misiniz🥰🥰🥰 ve yurtdisinda yaşadığım için R harfini değişik diyorlar oldukça R harfsiz isim önerirseniz coook sevinirim☺🥰🥰 Teşekkür ederim 🧿🌹🌹
Mirayabla Merveishak benim kızın adı Miray çok akıllı zeki ve bilmiş oluyorlar maşallah 😄 dilleri de cabası anlamı güneş gibi parlayan ay gibi ışıldayan demek bizim de yurt dışında olan akrabnin kızının adıydı kulağa da güzel geliyor ikinci kızım da doğmak üzere ona henüz bulamadık tabi 😅
erdem_agah Merveishak evet R harfi sıkıntı ya. Burda ogluma Eğdem diyorlar 😁😁 V Ğ J sıkıntı 😁 ben kız olursa Sarah mi koysam dedim en son. Hem Almanya da kullanıyor hemde benzeri Türkçe de var. Mesela Sofya koydu arkadasim Sophia şeklinde Türkçe ye Sofya olarak geçmiş. En azından iki ulke içinde rahat isimler. Bu arada ber iki ismin de anlami güzel bakabilirsiniz
Ayselkaracizmelli Merveishak bizimkinin cinsiyeti belli değil daha ama kız olursa Havva koyacağız hem Havva annemizin adı hemde evimizin ilk kızı olacağı için anlamlı olacak bizim için 😊
RumeysaNur34 Kuranda geçiyor mu bilmiyorum ama benimde kızım olacak ona isim seçerken bir liste yapmıştım yazayım canım Şifa, Nur, Minel Aden İlay Vera Bilge Hafsa 💞 Kızımın adı da Elizan olacak kısmetse 🥰
Merveishak Mirayabla maşallah ne güzel özellikler 😄 o zaman inşallah sanada yardımcı olmuş oluruz isim bulmakta 🤗
Merveishak erdem_agah evet ya çok doğru 😄 benim ismim Merve ama Meave diyorlar😫😄😄🤦♀️🤦♀️🤦♀️ teşekkür ederim ☺
Sevdam_90 Merveishak Bende de senin tersin oldu kendimi o kadar kiza ayarladim ki cinsiyet erkek dediginden beri jic bir isim gelmiyor aklima. Bende isvicredeyim cogu isim de sorun oluyor 😱 Ben kizim icin : Masal, Defne, Sahra, Nil, Nisa isimlerini dusunmustum ☺️ Sende de guzel kolay soylenebilen erkek isimleri varsa yazsana lütfen 😅😅
Merveishak Sevdam_90 evet ters köşe yaptılar 😄 çok teşekkür ederim, benim listem vardı: Efe, Halil, Eyüp, Abdulkadir, ali Eymen, Aras/Araz, Bilal, Tolga, Halil, Ömer Asaf, Hamza
Fenciilknurhoca Biz kızımıza Hafsa Hüma ismini koyucaz inşallah 😊💕 ikisi de kuran da gecmiyor sanırım Hz.Hafsa hanım sahabelerden peygamber efendimizin eşi ve Hz. Ömerin kızı.. Hüma da Fatih sultan mehmetin annesinin adi Hüma hatun ikisininde anlamını çok güzel internetten bakabilirsin 😊 hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻🕊