miranbeyinmothersi 25+1iz kızımla, 23+4te kontrolümüzde 30 cm 662 gramdı doktor maşallah dedi haftasına göre 6gun önde gidiyor kızım 23+4te 24+2idi, şuan 25+1iz kızımın haftası 25+6seklinde buda iyi beslendiği içinmiş , 23+4te olculer 27 cm 500 gram ortalama oluyormuş bizimde 23+4te 30 cm 662 gramdı okuduğum doktor kitabında da hafta hafta ölçüleri takip ediyorum ona göre hesapladigim da şuan 25 haftaya göre 34 cm 880 gram oluyor , boyumuz uzun gidiyor babamız 1.90 kizim babasına benziyor uzun gidiyor minnoş , en başından beri çok hareketliyiz 17 18 20 de hareketlerini hissetmiştim a rrik 24+4ten itibaren hiç durmuyor tekmeler 🙂 bende sadece 2 kg aldim 60 ile kaldım 62yim suyum ideal demisti doktorum kilomda ayni şekilde en başından beri çok güzel gidiyor bizimde sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah , bebegin 15 gün önce ya da 15 geri gelmesinde bir sknti yokmuş doktor banu çiftçi kitabında okumuştum bana da doktor haftasına göre önde dediğinde acaba bir şey mi var diye düşündüm oysaki iyi beslendiği içinmiş , haftasına göre ileride olması doğumu erken kılar mi diye sordu eşim , yok demisti doktorum tabiki sona doğru yaklaşınca belli edecektir doğum şekli kendini🙂