Eymen72 Evet şafak 9 ama ne gelen var ne giden hiç bu belirti yok geçen hafta 2 cm açılma var bugun yarın dogurursn diyen doktorum 7 gün oldu ama bebekte tık yok. Siz ne durumdasınız kizlar. Şafak kaç
betulmizrakk Eymen72 son 8 geçen hafta hiç açıklığım yoktu bende de belirti yok perşembe günü kontrolümüz var bakalım doğsun istiyorum içim sıkılıyor artık 😅
Minisi Eymen72 Son 5 😍 rahatına düşkün galiba Bebişler gelmek istemiyorlar, yalancı sancılarla şaka yapıyor sürekli 😂 geçen gün boyunca düzensiz kasılıp durdu öteki gün tık yoktu
Eymen72 betulmizrakk ayyyy sorma doktorun beni koyduğu stres zaten öncesinde yoktu ama açıklık var heran geo bilir deyince bende bı stres sıkıntı oldu sorma niye doğmuyor bı sancı oluyor ay geliyormu diye diye bir haftayı bitirdim. Yarın gitsemmi diyorum artık okadar sabirsizim ki ☺️
betulmizrakk Eymen72 bende öyleyim sürekli wcde bir şey geldi mi diye bakıyorum ama tık yok inatçı çıktı kış bebeleri sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah evimize sağ Salim getirelim Allah nasip etsin 🙏🥰
Eymen72 betulmizrakk tabiki ama çok saçma şeyler yaşıyorum ben bugün idrar kaçırdım 🙈🙈afedersiniz kusarken acaba suyum mu geldi dedim ama devamı gelmedi yani bu bebiş gelene kadar sıkıntıdan ben kafayı yicem sabaha kadar uyaniğim düşünmekten ☺️☺️
HaticeBerkayBalat3103 @Eymen72 34+1 Haftalıgız 41 gün kaldı doguma uygulamaya göre hayırlısıyla gelsin yavrularımız sağsağlim alalım kucaklarımıza inşallah 🙏🤲☺️
Meryeminannesi1- Benimde son 8 yarın kontrolüm var 2 gündür bağırsaklarım bozuk ve belim çok ağrıyor ayrıca bebek karnımın tek bir tarafında toplanıp sertleşiyor bakalım ne diyecek doktor belki de açılma varsa yatış verir
Eymen72 Meryeminannesi1- Ay hadi hayırlısı. Benim acilmm vardı doktor suniyle dogurtayim istersen dedi ben kabul etmedim kendi sancimi beklicem dedim ama tık yok ☺️
Eymen72 Minisi 😀😀 bu senekiler ya çok erken geliyor ya çok gece ortası yok. Bnm bi arkadaş 44 haftalık doğurmuş şaka gibi 😀
Minisi Eymen72 44 kadar çocuğun dişi çıkmamış mi içerde 😂 ayy nasıl dayanmış kadın 10,5 ay hamilelik 😂 Rabbim yardımcımız olsun