duygu_ozgenc Liyaaaaam 20+3 haftalik ikinci bebegim hareketlerini gec hissettim ilk oglum cok hareketliydi suan net hissediyorum artik
Zeytininannesi01 Liyaaaaam 17. Haftamda hissettim bende😍 şuan 21 haftalık hamileyim ama bazı günler hissetmiyorum
Liyaaaaam duygu_ozgenc aslında ikinci gebelikte daha erken hissedilir diyorlar ama sizin ki biraz nazlı çıkmış 😇
Adile20 Merhaba 😊 16 haftada ilk kez hareketini hisetim şimdi 21 haftalik olduk çok şukur net duyuluyor 💙
Liyaaaaam Zeytininannesi01 bende bazen hisstmiyorum ama normalmiş bu haftalar doktorunuz gece dağ yada sola yatın diye bişey söyledi mi nasıl yatıyosunuz
Liyaaaaam Hayatelif ne güzell 😍 sizede sorayım geceleri ne tarafa yatıyosunuz sol diyorlar ama sürekli solda yatamıyorum ben
Oznurkk Liyaaaaam ilk gebeliğim 19 haftada pıt pıt hissettim giderek arttı şimdi 24+3 haftalığız sanki hareket edince tutacakmışım gibi oluyor bayağı güçlü hissediyorum 😇
Liyaaaaam Oznurkk bende güçlü hareketlerini bekliyorum eşime göstermek için ne hissedecek çok merak ediyorum 😍
duygu_ozgenc Liyaaaaam 13 hafta da hissediyorum gibiydi sonra hic hissetmesim 16 hafta da hissettim biraz hareketsiz galiba ondan 😅
Somerkadir4 Liyaaaaam evet cnm eşsiz bir duygu ikinci gebelik benim o yüzden erken hissettim ilk olsa belki de alamayacaktım bebek olduğunu, 😀🥰
Oznurkk Liyaaaaam benim eşim sabah akşam dinliyor . Bir de bana diyor çocuğu rahatsız etme sürekli elini koyarak 😂