Clementinee Bıktım artık fitil kullandım kaç kere enfeksiyon da çıkmıyo bol suda içiyorum günde 3 lt yanma kaşınmada yok çok şükür yaşamadım hiç normal mi bu sarı akıntı ? 25+2 haftamdayım
esmer3 Clementinee mantar olabilir geçmesi de zor zaten mantarın bende de iki gün sarı akıntı geldi sürekli iç çamaşır değiştirdim vajinayı kuru tutmaya çalıştım akıntı hissettikçe gittim temizledim geçti çok şükür normal akıntı rengine döndü
Kubra2401 Clementinee benimde seninle aynı bir türlü geçmedi. Tahlillerde temiz çıkıyor bende yanma kaşıntı falan bir belirtide yok mantar adına. Ama sürekli iç çamaşırı değiştirmem gerekiyor. Birde ben hep kağıt havlu koyuyorum önüme iç çamaşırın üstüne birazda o rahatlatıyor gün boyu beni sürekli onu değiştiriyorum.
Clementinee esmer3 bende öyleyim çamaşırlarımı ütülerim sık sık değiştirirm ıslak nemli tutmam ama kurtulamadım 🤷🏻♀️ Cansu2021 Zeynep266
Zeynep266 Bendede aynı sorun var hiç bir sekilde geçmiyor hamileliğimin başından beri şuan 32.haftadayim doktor 3.kez fitil yazdı ama maalesef biraz geçip tekrar oluyor 🤷
Cansu2021 Bende de var canım günde iki kez iç çamaşırımı değiştiriyorum sende öyle yap temiz tutmaya çalış demişti doktorum 👍
esmer3 Clementinee mantar zaten nir hafta geçti dersin bakarsın yine olmuş bir bulaştı mı geçmesi çok zor sürekli tekrarlıyor
Zeynep266 Clementinee peki ürperti gibi pütür pütür oluyor mu iç tarafta benim öyle ve çok canım yanıyor acaba başka bişey mi
Cemle Benim de akıntım hep sarı ya da açık yeşil renktir. Her türlü testi yaptım şükür bi enfeksiyon yok ama hamilelikle arttı. Bi de akıntı havayla temas edince oksitleniyor sanırım, çamaşırda iyice sapsarı gözüküyor.
Babyloveee Bence sarı akıntı normal enfeksiyon vs çıkmıyorsa bi soeun olduğunu sanmıyorum. Benmde hep sarı renkli akıntım var hatta iç çamaşırımda kuruduğu zaman pütür pütür dökülüyor
Busranurtopal 23 haftalığım gebeliğimin başından beri o sarı akıntı geçmedi. Tahlillerim temiz çıkıyor .fitil de kullandım. Geçmiyor demek ki geçmeyecek 😂 ben kabullendim onu artık
Emleyla Kubra2401 Bende katmaya başladım ama kağıt havluda akıntıyı arttıran çözümlerden die duydum yarın ütüye geri baslicam ve hergun bir bardak kefir kesin çözüm bence
Emleyla Clementinee ben her banyodan sonra ve gün içinde iç çamaşırı değiştirirken utuledim öyle giydim tamamen geçti bu aralar yapmıyorum yine başladı şarj yeşile dönük ama idrarda enfeksiyon yok
Kubra2401 Emleyla bana kağıt havluyu doktor önermişti. Öyle başladım kullanmaya ama gerçekten faydasını gördüm. Çalıştığım için sürekli iç çamaşırı değiştiremiyordum ama sürekli kağıt havlu değiştiriyordum. Hem iç çamaşırım kirlenmiyor nemlenmiyor temiz kalıyordu. Kefir bir türlü içemedim ben ya tadını sevemedim. Ama yoğurt ve bol su içek te akıntıya iyi gelirmiş