Bebek doğuyor o esnada kucağınıza veriyorsa veriyor sonra burnuna birşey sokuyorlar bebeğin temizlemek için hemen tartı giydirilme
Yardımcı ebeler de sizi giydirip kaldırıyorlar tekerlekli sandalye getiriyorlar
Sonra odanıza giderken bebek de arkadan geliyor :))
Baba orda bekliyor bebeği görüyor bir kere sonra şimdi odaya gelecekler deniliyor anne odaya geçiyor dinlenme aşaması
Sonra bebeğin topuk kanı vs alınıyor odaya getiriliyor bebeğin beşiği getiriliyor emzirme aşamasına geliniyor süt gelmiş mi kontrol etmeniz isteniyor evet ise emziriyorsunuz sonra siz dinlenme aşamasında bebekle ilgilenme aşamasında iken doktorlar tekrardan gelip bebeği alıp bir kaç kan alma işlemi yapıyor
Sonra kanama varsa size ilaç bırakıyorlar yanınıza 3-4 tane içiyorsunuz İşte :) artık keyifli anlar bebeği getiirp artık sizi rahat bırakıyorlar
Başınız dönerse kanama çok olursa vs bilgi verin diyorlar genelde aksilik yoksa olmuyor zaten böyle şeyler biraz sonra yemeğiniz geliyor yiyorsunuz sonra artık anne adayı çok yorgun diye uyku :)))
Bebek de uyuyor o esnada refakatçi çok önemli şunu tavsiye ederim 3. Gebeliğim benim mutlaka yanınızda olan kişi uykuya düşkün olmamalı ben iki bebeğimide uykusuzluktan memede unuttum boğuyordum normal de de sabaha kadar oturan sabahlayan 5 de yatan biriyim düşünün ama o gün çok uykulu oluyorsunuz