Kralice39 Ecopirin kullanan varmi hic arkadaşlar 28 haftalikim ecopirin verdi doktr bugün tansiyon 13 e 8 cıktı alakali olabilirmi?
Beyza_sen Kralice39 Canım senin bebeği besleyen damarlarına bakıldığında ileride tansiyon hastası olup olmayacağınla ilgili yorum yapabiliyo doktor büyük ihtimal onunla ilgili tedbir almak için vermiştir bi sakıncası yok bende kullandım hatta oksapar iğneyle beraber kullandım. Bi arkadaş 32. Haftaya gelmeden bırakmak gerek yazmış ama 32. Haftadan sonra bıraktırır genelde doktor sen yinede içini ferahlatmak için direkt olarak doktorunla konuş bence
Meri3220 Kralice39 bende kullanıyorum o ilacı tansiyonla alakalı bişey yaşamadım hiç belki size farklı yan etki göstermiş olabilir doktorunuza danışın derim
Seda_Kptn Kralice39 ben de kullanıyorum ama ben kilo olarak olarak zayıf olduğumdan ve kansızlık yaşadığımdan ötürü kullanıyorum bebeğe giden kan akımı yavaş olmasın diye
designermom Kralice39 galiba süreli canım o çıkmıyorsa bağlığın oradaki üç noktadan ayarlanıyor diye biliyorum
Aylinp Ben de kullanıyorum ecopirin hamilelikten önce başlamıstı daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelik yasadığım için şimdi istersen bırakabilirsin diyo doktorum ama ben biraz daha kullanıcam 32 ye gelmeden bırakmak gerekiyor diye biliyorum
Aylinp Ben de kullanıyorum ecopirin hamilelikten önce başlamıstı daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelik yasadığım için şimdi istersen bırakabilirsin diyo doktorum ama ben biraz daha kullanıcam 32 ye gelmeden bırakmak gerekiyor diye biliyorum
Kralice39 Beyza_sen belkide olabilir canm damarlara bakti sonra bunu yazdı 1400 olmus kilomuz ben sdce bu zamana kadar 2 kilo aldım