Minnosbir_Anne Merhaba hanımlar bende 20+4 deyim panik atak rahatsızlığım var haftaya psikiyatriden randevu aldım özele gidicem muayene ücretleri de uçmuş aranızda varmı giden nasıl bir yol izleniliyor hamilelikte ilaç veriyorlarmi ??
Smyrayldrm Minnosbir_Anne canm benim komsum da panık atak hastaymış oda devlette gıttı ılac vermedi dıe hatırlıyorum verse bile ıcmezdıbencw oyle dıyrdu komsum dogum bıle normal yaptı ben dıyo panik atak hastayısım dıyo normal dogum yaptıysam herkes yapar diyordu yanı bence kafana takma allahım ınslh saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm bebıslerımıxı kuzum 🥰
emineessahin Minnosbir_Anne ben bu hastalığı farkettikten sonra yaklaşık 4 yıl çok uğraştım. Sonrasında çözümün yalnızca kendimde olduğunu anladım. Atak anlarında aynanın karşısına geçip ne kadar güçlü olduğumu söyledim hep. Çözümün sadece ilaçta olduğunu düşünüp içer ve rahatlardım sözde. Birden ilacımı çöpe attım. Sonrasında hafif şekilde olmaya başladı ve ben önemsemeyince tamamen yok oldu. En büyük düşmanım kendimmişim meğer. Sizde eminim benden daha güçlü bir kadınsınız bunu kendinize yapmayın. Allah hepimizin yardımcısı olsun
1Bsraa Minnosbir_Anne bnde de gebelikte başladı panik atak psikologa gittim doktorumla görüştük sezeryan ve genel anestezi ile olmasına karar verdik doğumun psikolog da nefes egzersizleri verdi onları uyguluyorum rahatlatıyor bayağı biraz da psikolojik olarak kendimi motive etmeye çalışıyorum atak gelmemesi için
Tugceozz Minnosbir_Anne bende de var panik atak ilk başlarda ne yaşadığımı bilmediğim için çok zorlandım gerçekten yaşamayan bilemez. 6 ay kadar ilaç kullandım ama hiçbir faydasını görmedim bıraktım. Panik atak konusunu çok araştırdım baya hakim oldum önemsememeye başladım artık atak yaşamıyorum inşallah böyle devam eder tamamen insanın kendisinde bitiyor iş
Minnosbir_Anne Smyrayldrm aaa valla ne kadar güzel maşallah Rabbim bizede nasip etsin hayırlısı ile canım bende çok korkuyorum ama güzel şeyler duyunca çok seviniyorum 😘☺️
Smyrayldrm Minnosbir_Anne yok cnm korkma herseyı ıyı olur o cok aglardı yanii panık atagıda oyle atlattı hatta hamılelık yokken hap kullanıyrm us pıskologun verdı onuda dıyo 6 ay inceden bırakmalıyıms bırakmams hamile kaldıgını ogrrenddıgnde bırakmıs cnm 🥰 onun ıcın sen allaha sıgın yaparım de kafana takma bebegını dusuun
Minnosbir_Anne emineessahin bayıldım yazınıza çok çok sevindim adınıza insAllah bende çok isterim yenmeyi ama birşeye üzüldüğümde stres yaptığımda yakalıyor beni ve çok uzun sürüyor bende direk o an uyumakta çözüm buluyorum Rabbim yardımcımız olsun💙
Minnosbir_Anne 1Bsraa anladım canım bakalım banada ne dicekler bende kendime sürekli motive verdim şuan 6. Ayimiza giricez ama artık verememeye başladım ve sürekli vesvese panik hali bayilcakmis hissi 🙄 artık günün çoğu böyle geçiyor nerdeyse
0602 Minnosbir_Anne sizi o kadar iyi anlıyorum ki uzun sürmesi çok yıpratıyor ama kendini dinleme dinlersen sürekli olursun ben bu aralar böyle yapıyorum hele akşam yemek yedikten sonranhemen oluyor gibi mideme baskı oluyor sanki kalbim zorlanıyor acaba ölüyormuyum hissine kapılıyorum ama artık bunun her akşam olucağına kendimi insndırmaya çalışıyorum 🤷🏻♀️
Umudumsun22 Minnosbir_Anne rabbim Şafi ismiyle şifa versin nerde ne kadar hasta varsa 🙏🏻 11 haftalığım aynı şikayetler bende de var dün bütün gün cok kötüydüm bugün ara ara oldum nasıl olcak böyle bilmiyorum 7 yıllık geçmişim var yıprandırıyor cok insanın içi kalbi yüreği yorulur mu yoruluyor Allah’ıma emanet ettim artık kendimi de karnımda ki bebeğimi de
pelinnur Minnosbir_Anne merhaba panik atak bende yaşadım 2 yıl önce şimdi çok çok iyiyim aştım inanın herşey sizde başlıyor panik ataktan korkmayın öncelikle çünkü hiç bi zararı yok ben nefes alamıyorum sanıyordum panik geçireceğim zamanlar bu korkumun yersiz olduğunu panik atak geçirsem bile hiç bişey olmayacak en fazla 15 dk sürer o da geçer gibi bu durumdan korkmamayı hep telkin Ettim kendime hep üzerine gittim ve kitap çok okudum size tavsiyem pembe fili düşünme diye bir kitap var onu okuyabilirsiniz 🌺