muhendis_annee Az önce tezgahtan tabak düştü ama beni korkutan o değil eşimin düşmeden önce bağırmasıydı .. Sıçradım o kadar korktum ki kalbim çok hızlı atıyor bebeğe bir şey olur mu çok kötüyüm şuan 🥺 1.
alparslanannesii1661 muhendis_annee canim geçmiş olsun esin neden bağırdı tabak düştü diye mi bebege de bisey olmaz otue sakinles
f_y3360 muhendis_annee bende birden karşıma böcek çıkınca çok korkmuştum hemen oturdum su içtim sakin kalmaya çalıştım çok şükür bebeğime bi şey olmadı. Sende kötü düşünme kendine dikkat et moralini yükseltecek şeyler yap . Müzik fln dinle
Uuzum muhendis_annee bende 12 haftalikken falan evde fareyle karşılaşmıştım ikimizde çığlık atip kocama dogru kosmustuk😀🤣 hemen doktora gittim cunku elim ayagim titriyodu :) ama bsy olmaz demisti doktor
muhendis_annee alparslanannesii1661 Düşecek çekil diye bağırdı ayağıma düşecek sanmış o sırada düştü ama kırılma sesinden çok ona sıçradım. Oturdum su falan içtim ama hala çok hızlı atıyor tansiyonumda çıktı
K_k1905 muhendis_annee her neyden korkarsan kork 7 kere bu ismi şerifi okumak korkuyu hemen alır koruyan demek anlamı