Niisaaaaaaaaa Merhaba ben düşük yapmıştım çok şükür ki şuan tekrardan hamileyim düşük yapıp yine hamile kalanlar varmı aranızda varsa eğer doktorunuz size farklı ilaçlar verdimi ikinci hamilelikte
Fatmabulutt Niisaaaaaaaaa benim 2 düşüğüm var bu 3. Ve hemen progestan 200 mg ve test yaptırmama rağmen kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum
Fatmabulutt Niisaaaaaaaaa özele gidiyorsan progestan iste her ihtimale karşi kullanman iyi olur daha çok tutturuyo zaten bişey yapmiyo bide kan pıhtılaşma testi yaptırmadıysan yaptır normal çıksa bile baştan beri ricam ve isteğimle kullanıyorum 🐣
Nymphadoraa Niisaaaaaaaaa öncelikle hayırlı olsun 🤗 benim 12 haftalık kalp durmasından dolayı kürtajım var. Genetik Test yaptıramadan hamile kaldım o yüzden hamileliğim boyunca oksapar kullandım her ihtimale karşı
Nymphadoraa Niisaaaaaaaaa öncelikle hayırlı olsun 🤗 benim 12 haftalık kalp durmasından dolayı kürtajım var. Genetik Test yaptıramadan hamile kaldım o yüzden hamileliğim boyunca oksapar kullandım her ihtimale karşı
limoncicegim2 Niisaaaaaaaaa şuan 6 haftalık boş gebelik olma ihtimali var bekliyorum bir hafta daha öğrenmek için