Nuraykk Ebruuuusalman ilk 3 ay 2. 3 ay 3.3 Ay diye hesaplıyorsun canım 3 +3+ 3 yani her 3 ayda trimester atlıyorsun
Yunusemreninannesi MMmerve_ massallah canim bizde 13 haftalık olduk tam 1ci tremester geride kaldı dedi uygulama ama geçmemiş 2ciyw
Yunusemreninannesi deletedmom27371 He biz 13 haftalığına 1ci tremester geride kaldı dedi ama bu haftadan sonra demekki
ggkca Yunusemreninannesi hadi hayırlısı❤️ ile ilk başlarda insan diyor, bu zaman nasıl geçecek ama bi bakıyorsun hopp sonlara yaklaşmışsın, ilk hamileliğimi öğrendiğimde şafak 240′dı şimdi kızımı kucağıma almama son 75 😊
deletedmom27371 Yunusemreninannesi canım bebeğim bölümün de bebek veya anne kısmın da 13 haftalıkken öyle yazıyor aslında 13 haftanın sonunda gibi diye yazıyor ama 14te geçiyor bende ilk öyle anlamıştım ama bu hafta geçtim 😊
Yunusemreninannesi ggkca massallah canim ben bilerek mezun oldum bundan daha 8 ay oldu ama mevlam gene nasip etti :)
Yunusemreninannesi Nuraykk bu hamilelik işini ay olarak değilde hafta olarak hesaplama işi daha doğru sanirim
Nuraykk Yunusemreninannesi aslında birsey de fark etmiyor, ha ilk 3 aya 1.trimester demişiz ha 12 haftaya 😙