Sakin_anne12 Kızlar 7 haftalık gebeyim. Bulantim fazla yok hep halsizim sadece yatınca da sırtım ağrıyor hep done done yatiyrium bir önerisi olan var mı ya Bugün doktora sordum bel tarafındaysa ağrı normal dedi bisey demedi.
Esragkce Sakin_anne12 bende 7 haftalığım canım geceleri dönelemekten uyuyamıyorum belim cok ağrıyo benmde
RamazanYaren0655 Esragkce ben de 7 haftaligim🦋 benmdee gece 2 yi buluyor uyumam🤦yataktan kalkasim gelmiyor 🙃bulantı tiksinme baş donmesi kasik ağrisi hepsini yaşıyorum
Sakin_anne12 Esragkce sorma aynı. Doğal bir çaresi bulunur mu acaba .halsizlik hat safhada bende. Rahat olmayınca da işte;(
Sakin_anne12 RamazanYaren0655 çok afedersin benim bulantı olmuyor atsam rahatlayacam geğirme gibi oluyor;(
Esragkce Sakin_anne12 benim birde karın ağrım oluyo adet ağrılarına benzer kısa sürüyo sonra kesiliyo doktor normal dedi
Naneliayran İlk haftalar normal benim belim çok ağrıdı ama bulantı başlayınca aniden kesildi şu an keşkr belim ağrısa da bulantım olmasa diyorum 12. Haftadayız
Esragkce RamazanYaren0655 benmde geceleri daha çok oluyo birden karnıma ağrı giriyo belime bacaklarıma dogru adet olcağımdada hep öyle olur benm sonra geciyo uzun sürmüyo
Sakin_anne12 Sizin ilk gebelik mi ? Kızım var beş yaşında onda neler yaşadığımı hatırlamıyorum pek ama bu kadar ağrıyı son haftalarda hissederdim. Şimdi sanki ilk gebelik gibi her an korku ile
Esragkce Sakin_anne12 hangimize yazdın canım bilmiyorum ama benim ikinci ben o zaman bel ağrısı yaşamadım ama adet ağrısı gibi ağrılar çok yaşadım. Şimdi daha farklı bir olmuyp demekki her hamilelik
Sakin_anne12 Esragkce benim de ilkin de belim ağrımıyordu. Noman doğumda iğne ile uyuşturdular belden. Iğne yeri hala var. Ondan mı çok ağrıyor bilemedim doktor normal dedi tabii ama krem felan verseydi keşke resmen uykuya dalamıyorum .
Sakin_anne12 Esragkce b3nim de arada o oluyo. Başlarda korkup acaba bisey mi oldu diyodum şükür ki atlattım o şeyi.
Esragkce Sakin_anne12 vermiyolar krem bu haftalarda diye biliyorum bende sezeryan oldm belimdeki kemik ağrısı gecmiyo 10 ay oldu smdi hamile olunca daha cok ağrımaya basladı
Esragkce Sakin_anne12 inşallah canım tek temennim o sağlıkla kavuşmak ben kızımı kaybettm 25 haftalık dogum yaptım o zaman 10 ay oldu su anda smdide cok korkuyorum hep dua ediyorum
Sakin_anne12 Esragkce ya sizin adınıza çok üzüldüm. Rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah. Herkes birşeyler yaşıyor işte nasipten ötesi yok gerçekten. Benim de aslında 5 ay önce kürtaj olmuştum. Korku var insan sevinemeye korkuyor. Sağlıkla gelsinler inşallah