Tugce_rarslan4 Melikeakarsu haklisiniz epey zor görünüyor 🤕 renkli çıktı alamadım makinası bozulmuş şansıma 🥺
Tugce_rarslan4 morsumbul Bu haftalarda yanılma olabiliyor diye bulunmuyorum dedi. Halbuki renkli ultrason bakarken bariz bacaklarini falan aciyordu. Epey zorladim söylemesi icin ama nafile söylemedi🤭
morsumbul Tugce_rarslan4 bende 13 haftalıgım çok merak ediyorum acaba iyi bir özele gitsem öğrenebilirmiyim diye 🤔
Ddemykn 16 olmadan net bir şey söyleyemiyorlar bana 2 ayrı doktor 2 kontrolümde de kız demişti şu an 27+3 16.haftamızda oğlumuz olacağını öğrendik
Tugce_rarslan4 Ddemykn Evet sırf bu yanılma yüzden heveslendirmek istemem dedi doktorum da . Bakalım hayırlıdı olsun diyoruz fakat bi merakda var içimde 😊
Tugce_rarslan4 morsumbul Kızımda da özele gitmiştim 12. Haftada söylemişti. Şimdi yine özele gidiyorum fakat öğrenemedim. Ama genelde söylüyorlar yüzdelik bir şekilde 🥰
Tugce_rarslan4 Aysuu06 Bende Kesin öğrenirim umuduyla gitmiştim fakat ayni yaniti aldim bekleyelim bakalim . Bir dahaki gidisim 17. Hafta olcak o zamana kaldi öğrenmem 🤭
Gokcezzz Ben 13 te gittim kız dedi 14 te başka doktora gittim erkek dedi 13.hafta tam oluşma süreci erkek organı bazen geç oluşuyor az daha bekle ben zor bekledim 1 hafta Allah kolaylık versin 🙏🏻