Betfer brc_cc ben normal beceremem diye sezeryan istiyorum . Korkularım olduğu için . Normal yapamam sonra sezaryana alınırım korkusu olduğu için. Ancak sezaryanda da sonrası için korkuyorum dikişleri görünce üzülürüm diye. Kafam bozuk kısaca
Asyaveannesi36 brc_cc bebeğim dönerse normal istiyorum açılmam felan da olursa ama dönmezse de sorun yok sağlıklı olalım da sezeryan olmuş normal olmuş fark etmez
Zeynpnurr brc_cc kizlar bugün dogum yapms biri olarak normal dogumun sonrası daha kolay. Dogurdum geldim bi saate ayaklandm cook şükür. Zorda kalmadikca normalden sasmayinn bence
Plllvr111 İnşallah normal 🙏🏻 Sezeryanın iyileşme süreci çok zorlu ve ağrılı. Kanaması yoğun. Korkutucu geliyor bana. (Kadın doğum hemşiresiyim) ☺️
brc_cc Plllvr111 ya teşekkür ederim bu arada birsey sorabilir miyim hemşiresiniz bilirsiniz ağır şekilde grip atlatıyorum ada çayı ve limon içtim bir sıkıntı olur mu
Plllvr111 brc_cc yani adaçayının doktora danışılması gerekiyor yine de az tüksettiyseniz bir problem olmaz ☺️